Το νέο look της Άντζελας Γκερέκου ως αληθινή πριγκίπισσα και ο ρόλος έκπληξη ως Σίσσυ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το νέο look της Άντζελας Γκερέκου ως αληθινή πριγκίπισσα και ο ρόλος έκπληξη ως Σίσσυ

Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στο θέατρο σε ρόλο έκπληξη. Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση που θύμισε Romy Schneider.

Μεγάλο comeback στο θεατρικό σανίδι θα πραγματοποιήσει η Άντζελα Γκερέκου τον ερχόμενο Ιούνιο, σε ρόλο που αναμένεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Στη Γη της ελιάς μετά την επιστροφή της Χάιδως και της Αρετής έχουμε και τους δύο γάμους της χρονιάς

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Άντζελας Γκερέκου σε «θλιμμένη πριγκίπισσα»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα υποδυθεί την πριγκίπισσας Σίσσυ στο νέο πρωτότυπο έργο του Ζαχαρία Ρόχα, «Sissy in heaven», βασισμένο στη ζωή και τον αδόκητο χαμό της θλιμμένης αυτοκράτειρας της Αυστρίας.

gerekou2.jpg

Μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση πραγματοποίησε η Άντζελα Γκερέκου για τις ανάγκες της φωτογράφισης της παράστασης όπου την βλέπουμε με χτένισμα εποχής και πριγκιπική ενδυμασία.

Για την περίσταση η ηθοποιός φόρεσε ένα αέρινο maxi ροζ φόρεμα με πιέτες ενώ τα μαλλιά της ήταν πλεγμένα σε στεφάνι. Τα vintage κοσμήματα και το γήινο, girly μακιγιάζ

Μια πρώτη ματιά στις φωτογραφίες αποδεικνύει πως η ηθοποιός θυμίζει έντονα την Romy Schneider, η οποία υποδύθηκε υποδειγματικά την πριγκίπισσα Σίσσυ.

Το «Sissy In Heaven» έρχεται στις 14-15-16 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

Τι θα μπορούσε να συμβεί αν μετά το τέλος όλων των επαναστάσεων, όλων των κινημάτων που εξέθρεψαν οι τελευταίοι αιώνες, η πριγκίπισσα Σίσσυ συναντιόταν ξανά με τον δολοφόνο της, αλλά στον Άλλον Κόσμο...εκεί που όλοι είναι ίσοι και το μόνο που έχει σημασία είναι η συγχώρεση;

Αυτό είναι το θέμα του νέου πρωτότυπου έργου «Sissy In Heaven» βασισμένο στη ζωή και τον αδόκητο θάνατο της πριγκίπισσας Σίσσυ της θλιμμένης αυτοκράτειρας της Αυστρίας, που έγραψε κατόπιν παραγγελίας του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας ο ηθοποιός Ζαχαρίας Ρόχας, με πρωταγωνίστρια στον ομώνυμο ρόλο την Άντζελα Γκερέκου.

gerekou1.jpg

Η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της τήρησαν το έθιμο των «μπότηδων» από το σπίτι της στο Λιστόν

Με πολύ χιούμορ και τεχνικές θεάτρου εν θεάτρω, το έργο αγγίζει πολύ σημαντικά ζητήματα που καθόρισαν τον 20ο αιώνα: Τι αξία έχουν οι ζωές, όταν οι άνθρωποι υποφέρουν; Με πόσο αίμα δικαιώνεται μία επανάσταση; Τι σημαίνει φυλακή για τον καθένα;

Τι σημασία έχουν οι ατομικές ιστορίες , μπροστά στον συντριπτικό ρου της ιστορίας; Το έργο έρχεται να δείξει ότι η αδυναμία της προσωπικής εξέγερσης έχει το ίδιο βάρος με την απελπισμένη πράξη ενός ιδεολόγου, κι ότι αυτό που πιστεύει κάποιος, όσο δίκαιο κι αν είναι, μπορεί ποτέ να μην ονομαστεί πράξη.

gerekou3.jpg

«Το κείμενο και η παράσταση , αφιερώνεται στη μνήμη της Χρύσας Σπηλιώτη με την οποία, πριν απ’ όλους, μοιραστήκαμε το όνειρο της πραγματοποίησης αυτού του έργου, πριν τον δικό της αδόκητο θάνατο», αναφέρουν οι συντελεστές.

Η Μαρία Βοσκοπούλου όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο με τον μπαμπά της Τόλη Βοσκόπουλο

Πριν από λίγα 24ωρα η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία και ανακοίνωσε με ενθουσιασμό το νέο της βήμα.

https://www.instagram.com/p/C6wdRzhrqX1/

«Sissy in Heaven έρχεται σύντομα στην Κέρκυρα», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ έχει κάθε λόγο να δηλώνει ενθουσιασμένη για αυτή την παράσταση καθώς η Κέρκυρα αποτελεί τη γενέτειρα και το νησί της καρδιάς της, το μέρος όπου έζησε μαγικές στιγμές με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο και τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία.

Το Πάσχα της Άντζελας Γκερέκου στην Κέρκυρα με την κόρη της

Στην Κέρκυρα βρέθηκε πρόσφατα η Άντζελα Γκερέκου μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

https://www.instagram.com/p/C6eyh8ZLBR7/

Μαμά και κόρη πέρασαν μερικές ημέρες μακριά από την πρωτεύουσα, τήρησαν τα έθιμα και τις παραδόσεις της Μεγάλης Εβδομάδας και χαλάρωσαν με αγαπημένους φίλους.

Η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους και έγραψε: «Κέρκυρά μου!».