Αναπάντεχο ήταν το φινάλε στις Ψυχοκόρες: Οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν με συγκίνηση την επική σειρά

Κατερίνα Μπούσιου
Αναπάντεχο ήταν το φινάλε στις Ψυχοκόρες: Οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν με συγκίνηση την επική σειρά

Οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 και το θεαματικό φινάλε στον ΑΝΤ1+ για τις Ψυχοκόρες, μία σειρά - κόσμημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. 

Μας απομένουν ακόμη 30 επεισόδια στις Ψυχοκόρες για να δούμε το συγκλονιστικό φινάλε στον ΑΝΤ1. Στον ΑΝΤ1+ ωστόσο, χθες τα μεσάνυχτα μεταδόθηκαν τα δύο τελευταία επεισόδια και το φινάλε ήταν απλά συγκλονιστικό. Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς έκαναν μία μικρή συγκέντρωση για να μοιραστούν τη χαρά τους αλλά και τη συγκίνησή τους για αυτό το σημαντικό τηλεοπτικό θαύμα.

Για όλους τους υπόλοιπους θεατές, αναμένονται μεγάλες ανατροπές που αφορούν σε όλες τις αδελφές Πολύζου.

https://www.instagram.com/reel/C7AJTjOrXcZ/

Πες το τέλος δίχως να πεις το τέλος

Δεν θα σου πω αρκετές λεπτομέρειες για το φινάλε στις Ψυχοκόρες στον ΑΝΤ1+ ενώ συνεχίζεται η μετάδοση στον ΑΝΤ1. Θα σου πω μόνο, πως οι αδελφές Πολύζου θα ενωθούν, έστω και για λίγο. Συμπληρώνοντας μόνο πως αυτό το φινάλε δεν το φαντάζεσαι. Η λέξη δικαίωση που καμιά φορά παρεξηγείται από το κοινό, γιατί όλοι ενδόμυχα προσδοκούμε ένα happy end σε αυτές τις τηλεοπτικές ιστορίες που έχουν αρκετή δόση δράματος, δεν μπορεί να περιγράψει το τέλος.

Η αναπάντεχη εγκυμοσύνη στις Ψυχοκόρες για τη Βασιλική και η αρχή του τέλους της Αρχοντούλας

Δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο σε μία σειρά μυθοπλασίας. Υπάρχει η εξέλιξη της ζωής και των ανθρώπων. Οι αδελφές Πολύζου σε αυτό το φινάλε δεν ήταν οι ίδιες αθώες επαρχιοτοπούλες, όπως στο πρώτο επεισόδιο. Κάθε μία είχε περάσει διαφορετικές δυσκολίες που άλλαξαν τον χαρακτήρα τους. Θα υπάρξει ωστόσο ευτυχία, μόνο που για την κάθε μία θα είναι διαφορετική. Θα υπάξει όμως και μία αναπάντεχη εξέλιξη. Δικαιολογείται όμως όσο και αν συγκίνησε το κοινό.

Χθες το βράδυ οι σπουδαίοι ηθοποιοί της σειράς έκαναν ένα μεταμεσονύχτιο πάρτι, ένα μικρό reunion, για να δουν όλοι μαζί το τέλος. Και όπως θα ακούσεις να λέει η Γιούλικα Σκαφιδά, ήταν ένα όμορφο ταξίδι, γεμάτο με την αγάπη του κοινού, το οποίο και ευχαρίστησε για την τεράστια αποδοχή που έχει η σειρά.

Αρκετοί ηθοποιοί όπως και η υπέροχη Νεκταρία Γιαννουδάκη που υποδύεται την Αρχοντούλα μας έδειξαν και στιγμιότυπα, 1,5 χρόνο πριν από την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου. Τότε που δεν φαντάζονταν ακόμη την τεράστια απήχηση της σειράς.

nektaria.png

Στα επεισόδια που έρχονται, οι αδελφές Πολύζου μπαίνουν σε μία πολύ διαφορετική φάση της ζωής τους. Το πρόσωπο που θα μας απασχολήσει πολύ είναι η Δεσποινιώ. Ήδη την έχεις δει να πέφτει στην παγίδα της Βικτωρίας και του Τάσου. Θα την δεις πλέον να οδηγείται προς την εξαθλίωση και τη σωματική κακοποίηση. Να γίνεται συνοδός πλούσιων κυρίων, παρά τη θέλησή της.

https://www.instagram.com/p/C69UnmhIoM1/

Όσο για τη Φρόσω, θα πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση και να συγκρουστεί με την Ευανθία. Όμως με κάποιο τρόπο, θα την προλάβουν οι εξελίξεις με τον Νάτση. Ο Λούης καραδοκεί για να πάρει εκδίκηση επειδή κατηγορήθηκε άδικα πως σκότωσε τον κολλητό του φίλο.