Ψηλόμεσο τζιν + cropped top: Ο casual συνδυασμός της Μπέττυς Μαγγίρα που θα φοράς αυτές τις μέρες

Ψηλόμεσο τζιν + cropped top: Ο casual συνδυασμός της Μπέττυς Μαγγίρα που θα φοράς αυτές τις μέρες

Ο απλός συνδυασμός που κολακεύει το γυναικείο σώμα.

Μπορεί σήμερα να είναι Μεγάλο Σάββατο, οπότε οι περισσότερες σκεφτόμαστε το αποψινό look της Ανάστασης. Έχεις όμως σκεφτεί τι θα φορέσεις αύριο, ανήμερα του Πάσχα; Γιατί είναι μια ιδιαίτερη περίσταση αν αναλογιστείς το πόσο κόσμο θα δεις, τις δουλειές που θα έχεις να κάνεις, το τρέξιμο στο σπίτι και τη γειτονιά και τις βόλτες που τέτοιες μέρες επιβάλλονται στη φύση και τα αγαπημένα πρόσωπα που έχουμε να επισκεφθούμε και να ευχηθούμε Χριστός Ανέστη.

6+1 σύνολα που έχουν το «πράσινο φως» για το Πάσχα στο χωριό -Βάλτα στη βαλίτσα σου

betty-maggira_tzin_croptop-(10).jpg

Οπότε έχεις ξεκινήσει την αναζήτηση για ένα σύνολο άνετο και απόλυτα βολικό, που να έχει όμως και ένα ιδιαίτερο στοιχείο στο styling που θα κεντρίσει διακριτικά τα βλέμματα. Η Μπέττυ Μαγγίρα, αν και συνήθως είναι οπαδός του sexy office style, έχει να σου δείξει δύο σύνολα με τζιν παντελόνι, που είναι ιδανικά για το παραδοσιακό ψήσιμο στο σπίτι και το πασχαλινό τραπέζι που ακολουθεί μετά. Και τα δύο έχουν ως βάση τους το τζιν παντελόνι, το item που έχεις σίγουρα πάρει μαζί σου.

betty-maggira_tzin_croptop-(12).jpg

Τζιν + cropped τοπάκι: Ο συνδυασμός που θα φορέσεις ανήμερα του Πάσχα.

Πάμε πρώτα να μιλήσουμε για το κεφάλαιο τζιν παντελόνι και όλα εκείνα τα σχέδια που έχουμε στη διάθεσή μας μέσω των τάσεων της σεζόν. Τα ψηλόμεσα wide leg denims είναι πάντα στην καρδιά μας, ακριβώς γιατί κολακεύουν κάθε γυναικείο σώμα. Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το δικό της αγαπημένο blue denim πριν λίγες μέρες με ένα cropped τοπάκι. Το συγκεκριμένο cropped top είναι σε μια χαριτωμένη, girly pastel baby pink που ταιριάζει στο πρώτο μαύρισμα της σεζόν, αν έχεις προλάβει να πας παραλία. Γενικά τα ribbed τοπάκια είναι το ιδανικό ταίρι για ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι.

betty-maggira_tzin_croptop-(13).jpg
betty-maggira_tzin_croptop-(1).jpg

Αν παρόλα αυτά δεν θέλεις -ή δεν έχεις- ένα φαρδύ τζιν, μπορείς εννοείται να αξιοποιήσεις το ίσιο σου ψηλόμεσο denim και να το αναδείξεις με μία cropped πλετκή ζακέτα μαρινιέρα, όπως αυτή της φωτογραφίας. Φυσικά εσύ δεν θα φορέσεις ψηλοτάκουνα, αλλά ένα ζευγάρι sneakers ή flats όπως οι μπαλαρίνες και τα loafers.

betty-maggira_tzin_croptop-(5).jpg
betty-maggira_tzin_croptop-(4).jpg

Τζιν μπουφάν: Η Βίκυ Καγιά συνδύασε το πιο εύκολο πανωφόρι της άνοιξης με sneakers

Shop the look: