Γιατί να περιορίζεσαι, όταν υπάρχει το Under Armour Ιnfinity 2.0 Bra;

Γιατί να περιορίζεσαι, όταν υπάρχει το Under Armour Ιnfinity 2.0 Bra;

Αν είσαι αθλήτρια, το ξέρεις: με όποιο σπορ και αν ασχολείσαι, σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεσαι, η επιλογή του sports bra σου δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε ασήμαντη.

Σε κάθε χιλιόμετρο τρεξίματος, επανάληψη στην κωπηλατική ή yoga pose, πρέπει να εστιάζεις σε αυτό που θες να πετύχεις και όχι σε αυτό που φοράς. Η επόμενη κίνηση λοιπόν που οφείλεις στον εαυτό σου, είναι το να επιλέξεις το UA Ιnfinity 2.0 Bra.


Το Under Armour Ιnfinity 2.0 Bra είναι φτιαγμένο για άθληση χωρίς όρια. Κάθε του χαρακτηριστικό είναι μελετημένο με βάση το γυναικείο σώμα και τις ανάγκες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα. Χάρη στους τρεις διαφορετικούς τύπους του, μπορεί και ανταποκρίνεται ανάλογα σε κάθε μορφή άθλησης: το Low Impact σου ταιριάζει αν έχεις επιλέξει ήπιες δραστηριότητες, το Mid Impact απευθύνεται σε σένα που σου αρέσει να τρέχεις, ενώ το High Impact θα σου «μιλήσει» αν ασχολείσαι με δυναμικά σπορ.


Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαφρύ, για να μπορείς να δίνεις βάρος σε αυτό που πρέπει: την άσκησή σου. Παράλληλα, διαθέτει εύκολο κούμπωμα και λεπτά straps που προσαρμόζονται από μπροστά. Ξέρεις ότι μπορείς να το βάλεις, να το βγάλεις, ή να αλλάξεις το δέσιμό του από racerback σε cross back χωρίς κόπο, όσο έντονη προπόνηση και αν είχες.



Τα pads του δεν είναι μόνο πανάλαφρα, στεγνώνουν γρήγορα και απορροφούν τον ιδρώτα. Χάρη στο infinity-shaped σχήμα τους, ακολουθούν αρμονικά τη φυσική κίνηση του στήθους σου, όσο έντονη ή γρήγορη και αν είναι. Σε συγχρονισμό με το σώμα σου, σου προσφέρουν μια στήριξη με απόλυτη εφαρμογή, χάρη και στο υβριδικό sizing της σειράς. Παρά το ότι μειώνει την κίνηση του στήθους σου έως και 75%, το μόνο που θα σε περιορίζει είναι το προσωπικό σου ρεκόρ -και αυτό, μέχρι να το σπάσεις!


Το UA Ιnfinity 2.0 Bra εμπνέεται από εσένα: το σώμα σου, τον ρυθμό του, τις ανάγκες του στην άθληση, το πάθος σου για επιδόσεις. Σχεδιάστηκε για να έχεις τη στήριξη που χρειάζεσαι, έτσι ώστε να είσαι ασυγκράτητη. Τέσταρέ το και απόλαυσέ το, απεριόριστα!

Το UA INFINITY BRAS είναι τώρα διαθέσιμα στα UA Brand Houses ,Online και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

H UNDER ARMOUR ανήκει στο Brand portfolio του Ομίλου Φάις.