Ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου έγινε 1 έτους: Η ομοιότητα με τον μπαμπά του και η ευχή της θείας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου έγινε 1 έτους: Η ομοιότητα με τον μπαμπά του και η ευχή της θείας

Μπορεί ο μεγάλος της γιος να μοιάζει περισσότερο στην Φωτεινή Αθερίδου και τον παππού του, ο μικρός της όμως είναι ίδιος ο μπαμπάς του λένε οι followers της.

Μια ξεχωριστή μέρα ήταν η σημερινή για την Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, αφού ο μικρότερος γιος τους έγινε 1 έτους. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον Θοδωρή, ο οποίος είναι 4 ετών.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου, η ομοιότητα και οι ευχές

«1 χρόνος ζωής και αυθυπαρξίας ! Χρόνια πολλά αγάπη μου εσύ» έγραψε η ηθοποιός δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες του μικρού εορτάζοντα να τρώει τούρτα.

https://www.instagram.com/p/C7BsmK4t-7O/

Φυσικά η ανάρτησή της γέμισε με ευχές για το νεότερο μέλος της οικογένειας Μαγκλάρα, ενώ μία από αυτές άνηκε στην θεία του και μπασκετμπολίστρια, Αριστέα Μαγκλάρα, η οποία έγραψε «Χρόνια πολλά στο ταυράκι μας!!(η θεία)».

441494915_1365182524036874_6495628876189066669_n.jpg

Παράλληλα, πολλοί απ' όσους είδαν την ανάρτηση της κόρης του Θοδωρή Αθερίδη, πρόσεξαν πως ο μικρός της γιος μοιάζει πάρα πολύ με τον μπαμπά του, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Kαι η αλήθεια είναι πως δεν έχουν άδικο.

https://www.instagram.com/p/Curyb-5tU0t/

Κάπως έτσι θα έλεγε κανείς, πως είναι «μοιρασμένα» τα πράγματα στην οικογένειά τους, αφού ο μεγάλος της γιος τους, ο Θοδωρής μοιάζει πολύ με εκείνη και τον παππού του.

Η διαφορετική δεύτερη εγκυμοσύνη

Η Φωτεινή Αθερίδου είχε μιλήσει για την δεύτερη εγκυμοσύνη της που έγινε με φυσιολογικό τοκετό (ο ιατρικός όρος είναι vbac), μετά την πρώτη της που είχε γίνει με καισαρική.

«15/5/2023

Μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ … Γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται, καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά, να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της!» έγραψε η ηθοποιός φέρνοντας στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ευχαριστώντας παράλληλα, τον γιατρό και την μαία της.

https://www.instagram.com/p/CsTQcJ-tXpT/

Η μητρότητα

Η Φωτεινή Αθερίδου αρκετές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους το πώς είναι η καθημερινότητά της με τα αγόρια της.

«Ενώ, ήμουν το πιο outsider απ’ όλους μου τους φίλους για να γίνω μάνα, νομίζω ότι πια μετά από 4 χρόνια που έχει μεγαλώσει ο γιος μου, ο Θοδωρής, είμαι πολύ φτιαγμένη γι' αυτό. Δεν το λέω με την έννοια του πόσο καλή μάνα είμαι, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η διαδρομή και η διαδικασία. Δεν με κουράζει» είχε πει η ίδια τον Οκτώβριο του 2023 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

https://www.instagram.com/p/C2r4wp3Nlt-/

Σε άλλη συνέντευξη στο Gossip-tv η ηθοποιός είχε πει σχετικά με την μητρότητα:

H μητρότητα έρχεται και σε ταρακουνά πολύ. Σε ξεβολεύει. Ό,τι ήμουν ως άνθρωπος πριν, που είχε να κάνει με την ανεμελιά, έχοντας κέντρο μόνο εμένα, όλα έχουν μετακινηθεί. Είναι πολύ όμορφη και χρήσιμη η διαδικασία. Πέρα από την αγάπη και τη λατρεία μου για το παιδί, η διαδικασία αυτή που έγινε μέσα μου, με ωρίμασε.