Η τελική σύγκρουση Αφροδίτης και Αριάδνης στη Γη της ελιάς φτάνει στα όριά του τον Πασχάλη Τσαρούχα

Κατερίνα Μπούσιου
Η τελική σύγκρουση Αφροδίτης και Αριάδνης στη Γη της ελιάς φτάνει στα όριά του τον Πασχάλη Τσαρούχα

Η ατυχία του Χρήστου, γίνεται η τύχη του Γιώργη Κουράκου στη Γη της ελιάς. Εντάσεις και χωρισμοί στα επόμενα επεισόδια. 

Λίγο έως πολύ αναμενόμενες είναι οι εξελίξεις που έρχονται στη Γη της ελιάς μετά την επανασύνδεση της Αριάδνης και του Χρήστου που θα δεις από σήμερα, με μία κομβική φράση και το «Ποτέ δε σε ξεπέρασα», που του λέει εκείνη. Όλοι τους είχαν προειδοποιήσει πως αυτό θα ήταν καταστροφικό. Και είναι τελικά. Μα περισσότερο από όλους ο Στάθης είναι εκείνος που θυμώνει και πληγώνεται. Υπάρχει λόγος για αυτό.

https://www.instagram.com/p/C5oE_DnNk4L/

Μετά την απιστία ένας νέος έρωτας

Η κόρη του Στάθη και της Ιουλίας στη Γη της ελιάς, μετά την περίοδο του οικογενειακού θρήνου για τον Φίλιππο, επιστρέφει στις παλιές καλές της συνήθειες. Έχει όμως πάντα ως προτεραιότητά της τη Βασιλική και την μικρή της ανιψιά και προσπαθεί να κάνει ότι είναι δυνατόν για να τη στηρίξει. Κάτι που κάνει περήφανο τον πατέρα τους Πασχάλη Τσαρούχα.

Η αστοχία με τον Μιλτιάδη στη Γη της ελιάς έφερε αντιδράσεις και οι φανς δεν ξεχνούν τον Φίλιππο

Όμως η Αριάδνη, η οποία έχει επιστρέψει στη δουλειά της στην ταβέρνα του Χρήστου, δεν μπορεί να ζήσει μακριά του. Της είναι αδύνατον να ξεχάσει τον έρωτά της για εκείνον. Μετά από μεγάλο κόπο του το εκφράζει με το «Δεν μπορώ να σε ξεπεράσω». «Ούτε και εγώ» της λέει εκείνος.

Δεν αργεί όμως η γιατρός Αφροδίτη και σύζυγος του Χρήστου να ανακαλύψει τον κρυφό δεσμό τους. Στην ουσία τους πιάνει επ' αυτοφώρω σε μία τρυφερή στιγμή τους. Πληγωμένη, συντετριμμένη και αρκετά θυμωμένη θα αποφασίσει το διαζύγιό της με τον Χρήστο. Δεν θα δεχθεί καμία δικαιολογία από την Αριάδνη και τώρα μόνο θα καταναοήσει για ποιο λόγο την απέφευγε κατά το παρελθόν.

Η είδηση του επεισοδιακού χωρισμού θα ταξιδέψει σε όλη τη Μάνη. Είναι το νέο gossip μετά τον θάνατο του Φίλιππου. Εκείνοι όμως που θα θυμώσουν, είναι ο Λυκούργος (θείος Χρήστου) όπως και ο Στάθης και πατέρας της Αριάδνης. Θυμωμένο τον έχεις ξαναδεί τον Πασχάλη Τσαρούχα μαζί της. Τώρα θα τον δεις και εκτός ορίων.

Την είχε προειδοποιήσει πως δεν θέλει να τον συζητούν σε όλη τη Μάνη και πως λόγω γάμου του Χρήστου θα έπρεπε να είναι προσεκτική, κυρίως προς την Αφροδίτη. Ήταν κατηγορηματικός σε αυτό. Παρόλο που καταλαβαίνει πως μπορεί να σε παρασύρει ένας μεγάλος έρωτας, θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

https://www.instagram.com/p/C5EKlE5MNRx/

Το καλό με την όλη υπόθεση ωστόσο, είναι πως σύντομα η Αφροδίτη θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή. Με τον πλέον δύο φορές άτυχο στην προσωπική του ζωή, τον αστυνόμο Κουράκο. Ήδη σε ένα επεισόδιο, όταν πήγε στο ιατρείο της για θεραπευτικούς λόγους, της είπε ότι αν έβρισκε μία κοπέλα σαν και εκείνη θα παντρευόταν την ίδια στιγμή. Από τις πολλές δολοφονίες, φτάσαμε στους πολλούς γάμους στη Γη της ελιάς.

Οι φανς της σειράς ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν συμπαθήσει την Αριάδνη για τη συμπαράσταση στη Βασιλική, διαφωνούν με την επανασύνδεσή της με τον Χρήστο.