Ο Κίμωνας Κουτσόπουλος είναι το γούρι του μπαμπά Λεωνίδα - Το deal για τη Φάρμα και το MasterChef

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Κίμωνας Κουτσόπουλος είναι το γούρι του μπαμπά Λεωνίδα - Το deal για τη Φάρμα και το MasterChef

Σε λίγο θα «διευθύνει» και τα εστιατόρια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ο 1,5 χρονών Κίμωνας. Οι εμφανίσεις με τον μπαμπά του. 

Η ζωή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έχει αλλάξει ολοκληρωτικά από τη στιγμή που 1,5 χρόνο πριν απέκτησαν με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου τον γιο τους. Αυτό όμως που τελικά καταλάβαμε με το πέρασμα των μηνών, είναι ο πως ο γνωστός σεφ δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς εκείνον. Πλέον είναι και αναπόστατο κομμάτι του MasterChef, της Φάρμας και των εστιατορίων του.

https://www.instagram.com/p/CqyLCqrImuQ/

Εκπαιδεύοντας τον Κίμωνα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας έχει δείξει πολλές φορές πως βιάζεται κάπως για να μεγαλώσει ο γιος του. Όχι πως δεν χαίρεται τις στιγμές τώρα μαζί του, αλλά θέλει να είναι σε μία ηλικία, για να κάνουν ακόμη περισσότερες δραστηριότητες ως μπαμπάς και γιος. Η εκπαίδευση του Κίμωνα σε αυτά που αρέσουν στον μπαμπά του, είχε ξεκινήσει λίγους μήνες πριν με την εισαγωγή στη μουσική, βάζοντάς τον στο κοντρόλ του Samano radio όπου κάνει τις εκπομπές του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε γήπεδο με τον γιο του και ο Άκης Πετρετζίκης δεν το άφησε ασχολίαστο

giosleonida.jpg

Ακολούθησε η εκπαίδευση στη δουλειά του μπαμπά. Τα ταξίδια πέρισυ το χειμώνα εκεί που γίνονταν τα γυρίσματα της Φάρμας, ήταν συχνά. Βέβαια η επαφή με τη φύση είναι ότι καλύτερο για ένα παιδάκι αυτής της ηλικίας.

Πρόσφατα έχει ειδική γαλούχηση προς τα αθλητικές προτιμήσει του μπαμπά. Ο σεφ από μικρό παιδί μεγαλώνοντας στη Νέα Σμύρνη αγάπησε τον Πανιώνιο. Και ο Κίμωνας έκανε μία πρώτη γνωριμία με το γήπεδο σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Για να μπαίνει από μικρός στο κλίμα.

Ο γνωστός σεφ όμως χθες το προχώρησε σε άλλο level. Έντυσε επίσημα τον γιο του, με γιλέκο και παπιγιόν όπως άρμοζε στην περίσταση και τον πήρε στην υπογραφή του νέου 3ετούς συμβολαίου του με το Star. Ο μικρός έκανε το καλύτερο deal και λειτούργησε και ως το γούρι του. Τόσο για το MasterChef όσο και για τη Φάρμα, η οποία θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν από τον Σεπτέμβριο. Και στη λεζάντα έγραψε πως ο γιος του «Υπέγραψε 3ετια με optioon ανανέωσης για το MasterChef 2040».

1714725393438-55024098-leonidas.jpg

Όπως καταλαβαίνεις και από αυτό, ο μαγειρικός διαγωνισμός θα συνεχίζει για τα επόμενα 3 χρόνια. Μένει να δούμε και την υπογραφή Κοντιζά και Ιωαννίδη για να σιγουρευτούμε πως το project θα προχωρήσει με την ίδια ομάδα. Όχι πως θα έχουμε απρόοπτα. Γιατί ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις.

Ο Κίμωνας έχει γίνει ένα κομμάτι του καναλιού, ήδη από τα περασμένα Χριστούγεννα. Συμμετέχοντας στα παρασκήνια και στο γύρισμα για το εορταστικό τρέιλερ με τους δύο άλλους κριτές.

https://www.instagram.com/p/C1J2Z-YImgw/

Γενικά ο σεφ στις αναρτήσεις που έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο, είναι μόνο με τον γιο του. Ο Κίμωνας μονοπωλεί και τα post του και τα stories του. Μέχρι και σε μπιλιαρδάδικο τον πήγε, όπως πήγε και εκείνος στην εφηβεία του. Δες και στη photo gallery που ακολουθεί.