Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της και η αντίδρασή της λίγο πριν γίνει μαμά

Κατερίνα Μπούσιου
Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της και η αντίδρασή της λίγο πριν γίνει μαμά

Η πιο άκυρη ερώτηση στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η απάντηση της Ντάνης Γιαννακοπούλου σε followers της. 

Από μέρα σε μέρα περιμένει η Ντάνη Γιαννακοπούλου να υποδεχτεί στον κόσμο την κόρη της και όπως κάθε μαμά που περιμένει αυτή τη στιγμή, στέκεται στα ουσιώδη και στα σημαντικά του τοκετού. Αν και γενικά ήταν ψύχραιμη όλο αυτό το διάστημα της αναμονής, χθες αντέδρασε στην πιο άκυρη ερώτηση που δέχθηκε από followers της, που είναι όμως συχνή (αν και δεν θα έπρεπε) σε μία εγκυμονούσα. Ωστόσο σε λίγες μέρες όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν. Από το παρελθόν είναι και ένα τρυφερό στιγμιότυπο που θα σου παρουσιάσω με τον low profile σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/C53HnU2NKI9/

«Κάπου έλεος»

Γνωρίζοντας ήδη την Ντάνη Γιαννακοπούλου από τον τρόπο που μιλά στις συνεντεύξεις της και δημόσια τοποθετείται και μέσω των social media, θα έχεις καταλάβει πως όχι μόνο είναι low profile, αλλά δεν της αρέσει να ξεπερνά τα όρια. Ειδικά στα social media, όπως μας είχε πει και στην αποκλειστική της συνέντευξη στο Queen.gr.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση αγριότητα και θυμός στα social media»

Λίγο οι ορμόνες, λίγο το άγχος του τοκετού σε λίγες μέρες, η ηθοποιός «βγήκε» από την ηρεμία της, όταν δέχθηκε μάλιστα μία άκαιρη και αγενή ερώτηση από μία follower της. Από εκείνες που κάποτε κάναμε στις γυναίκες από περιέργεια, αλλά δεν παύουν να είναι άστοχες. Ποτέ δεν ρωτάς μία εγκυμονούσα για τις αλλαγές στο σώμα της και ποτέ μα ποτέ δεν την ρωτάς το πόσα κιλά έχει πάρει, όπως συνέβη με την ηθοποιό. Αυτό έχει σημασία; Ή να είναι υγιής τόσο εκείνη όσο και το βρέφος; Δίκαια στο story της ανέφερε το «Κάπου έλεος».

giannakopoulouanartisi.png

Και από το story της, αλλά και από μία άλλη ανάρτηση στο παρελθόν, η Ντάνη Γιαννακοπούλου μοιράστηκε μαζί μας τα συναισθήματά της για την κόρη της. Πριν από μερικές εβδομάδες, αναρωτιόταν μάλιστα αν είναι καλά μέσα στην κοιλιά της, αν έχει βολευτεί. Είναι αυτές οι γλυκιές πρώτες επαφές της μαμάς με το παιδί της, λίγο πριν έρθει στον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/C5jEwE0NBte/

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η νέα photo με φουσκωμένη κοιλιά και η ειλικρινής παραδοχή για την εγκυμοσύνη

Την αποκάλυψη για το φύλο του μωρού της, η ηθοποιός την είχε κάνει αυθόρμητα, ούσα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «Όταν έκανα την β’ επιπέδου και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες με αυτόν τον υπέροχο 3D υπέρηχο είπα πως είναι ίδια με εμένα, γιατί είναι κοριτσάκι. Εγώ κοριτσάκι ήθελα. Ο άνδρας μου δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι υπόλοιποι στην οικογένεια ήθελαν αγοράκι, γιατί είμαστε 2 με την αδερφή μου, έχω και 2 ανιψιές, οπότε περίμεναν αγοράκι. Πάντα έχω στο πλευρό μου τον άνδρα μου. Είμαι λίγο αγχωτική, κοκκινίζω».

https://www.instagram.com/p/C5OAA0BN8fi/

Με τον σύζυγό της Ορέστη και πατέρα της κόρης τους, γνωρίστηκαν πριν από 4 χρόνια και πριν από 2 (τον Ιούνιο του 2022) παντρεύτηκαν. Παρόλο που ο γάμος της έγινε γνωστός μόνο από κάποιες αναρτήσεις φίλων και συναδέλφων της, υπάρχει μία φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι, την οποία δεν έχουμε ξαναδεί. Και την έχει ανεβάσει η μητέρα της ηθοποιού και φαρμακοποιός στο επάγγελμα στο επίσημο επαγγελματικό της προφίλ. Από την έκφραση και μόνο των νεονύμφων, καταλαβαίνεις τον έρωτά τους. Υπάρχει και λεζάντα που συμπληρώνει το στιγμιότυπο που γράφει: «Όταν θα πέσει ο ήλιος και η μπάντα δεν θα παίζει πια, θα μας θυμάμαι με αυτό τον τρόπο».

https://www.instagram.com/p/CealbW2qCvD/