Η Σοφία Φαραζή είναι η πιο πιστή αναγνώστρια της μαμάς της και το απέδειξε με ένα Instagram-story

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σοφία Φαραζή είναι η πιο πιστή αναγνώστρια της μαμάς της και το απέδειξε με ένα Instagram-story

H Σοφία Φαραζή τρέφει μεγάλη αδυναμία στη μαμά της, Έλσα. Η υπέροχη σχέση των δύο γυναικών, η ομοιότητα και οι κοινές φωτογραφίες τους.

Η Σοφία Φαραζή έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε δημοφιλείς σειρές όπως το «Δύο μέρες μόνο» και το «Litsa.com».

Φέτος έχουμε τη χαρά να την απολαμβάνουμε στους «Παγιδευμένους» όπου υποδύεται την Χρύσα Ροδίτη, αδερφή της Άννας.

Η Σοφία Φαραζή έκανε για πρώτη φορά μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Σοφία Φαραζή είναι πιστή αναγνώστρια της Έλσας Φαραζή

Πριν από μερικές ώρες η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο μας δείχνει το νέο βιβλίο της μητέρας της, Έλσας Φαραζή το οποίο έχει τίτλο «Μανιόκα».

farazi1.jpg

Στο σύντομο βίντεο που μοιράστηκε η ηθοποιός βλέπουμε το σημείωμα της συγγραφέα και με αυτό τον τρόπο η Σοφία Φαραζή θέλησε να στηρίξει το νέο δημιούργημα της μητέρας της.

biblio.jpg

Η Σοφία Φαραζή έκανε για πρώτη φορά μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η υπέροχη σχέση της Σοφίας Φαραζή με τη μαμά της

Η ηθοποιός βρίσκεται πάντα στις πρώτες σειρές σε κάθε παρουσίαση βιβλίου της μαμάς και μιλώντας παλαιότερα στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» είχε ομολογήσει: «Η μαμά μου ήταν αεροσυνοδός και προϊσταμένη στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Όταν πήρε σύνταξη από την Ολυμπιακή αποφάσισε να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων. Θαυμάζω την εσωτερική της δύναμη και την ψυχραιμία της».

Τα διπλά γενέθλια της Σοφίας Φαραζή η super μαμά της Έλσα & το reunion με τα κορίτσια του Λίτσα.com

Η Έλσα Φαραζή είχε εμφανιστεί στην ίδια εκπομπή λίγο αργότερα και μίλησε στην Ελίνα Παπίλα για την κόρη της και όσα θαυμάζει σε εκείνη.

farazi7.jpg

«Θαυμάζω πάρα πολλά πράγματα στην κόρη μου. Έχει μία φωτεινή ψυχή. Από παιδάκι είχε μία έμφυτη κοινωνικότητα και ήταν ξεκάθαρη από πάρα πολύ νωρίς στο τι ήθελε να κάνει στη ζωή της. Έχει πιστούς φίλους, είναι δοτική. Όταν μου είπε πως θέλει να γίνει ηθοποιός ήταν περίπου 5 χρονών», δήλωσε η γνωστή συγγραφέας.

«Χρόνια πολλά στο ομορφότερο πλάσμα του κόσμου», είχε γράψει παλαιότερα η ηθοποιός στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της.

Η καρμική γνωριμία της ηθοποιού με τον σύζυγό της και η κόρη τους

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» (όπου υποδύεται την αδερφή της Άννας Ροδίτη) εξήγησε πριν λίγους μήνες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς η τηλεοπτική σειρά «Big Bang» στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, αλλά και γιατί πήρε τη μεγάλη απόφαση να απέχει 12 χρόνια από την τηλεόραση.

«Δεν έκανα τηλεόραση αφότου γέννησα, έκανα μόνο θέατρο» είπε αρχικά και συνέχισε: «Έκλεισα το τηλέφωνό μου μετά το Litsa.com γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα φύγω για τόσο πολύ, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω», είχε εξηγήσει η Σοφία Φαραζή.

Και πρόσθεσε: «Επειδή είχα το θέατρο ένιωθα ότι ακόμα έχω την τέχνη μου. Μπορεί να μην ήμουν στην τηλεόραση αλλά πήγαινα στις πρόβες και τις παραστάσεις οπότε ήμουν καλυμμένη σε αυτό το κομμάτι. Πέρασα όμως μια φάση στη ζωή μου, τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια, που δεν ήξερα αν ήθελα να είμαι σε αυτόν τον χώρο ή όχι. Αν ήθελα να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός».

Για την γνωριμία με τον σύζυγό της, Νάσο Μαρατσώλα η ηθοποιός τόνισε: «Γνωριστήκαμε, ερωτευτήκαμε και παντρευτήκαμε μέσα σε έναν χρόνο. Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Δεν ήθελα να παντρευτώ ούτε να κάνω παιδί μέχρι που γνώρισα τον Νάσο».

https://www.instagram.com/p/CwKA7I_IJPN/

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την 12χρονη Αγγελική η οποία ομορφαίνει καθημερινά τη ζωή τους.

Πηγή κεντρικής: ndp