Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ευχήθηκε «Καλό Πάσχα» ποζάροντας με τους άντρες της ζωής της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ευχήθηκε «Καλό Πάσχα» ποζάροντας με τους άντρες της ζωής της

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου απολαμβάνει τις πασχαλινές της διακοπές. Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο και τον γιο τους. Που ταξίδεψαν οι Έλληνες celebrities και τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα social media.

Tην πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής της διανύει η Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία πριν από περίπου δύο μήνες (συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου) έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο.

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Η γη της ελιάς»απολαμβάνει στο έπακρο τη μητρότητα και τις πρώτες στιγμές με τον μονάκριβο γιο της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε το πιο σωστό για τα κιλά της εγκυμοσύνης με αφορμή ένα τζιν

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μοιράστηκε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφο και τον γιο της

Πριν από λίγες ώρες η Αντιγόνη Κουλουκάκου μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία σε Instagram-story, θέλοντας να ευχηθεί «Καλό Πάσχα» στους διαδικτυακούς της φίλους.

antigoni1.jpg

Η ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό για να κάνει βόλτα μαζί με τους άντρες της ζωής και μας χάρισε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο. Το ερωτευμένο ζευγάρι και το νέο μέλος πόζαραν στον φακό, με την Αντιγόνη Κουλουκάκου να σημειώνει στη λεζάντα: «Χαρούμενο Πάσχα με αγάπη».

Αποχώρηση από τη σειρά με υπόσχεση από την Ιουλία στη Γη της ελιάς και ο γάμος της με τον Στάθη

Κουλουκάκου- Ράικος μετρούν πέντε χρόνια κοινής πορείας και ο ψυχολόγος είναι πατέρας δύο παιδιών, με τα οποία η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχει εξαιρετικές σχέσεις.

https://www.instagram.com/p/C4a8cHvI6oJ/

Οι πρώτες φωτογραφίες της Αντιγόνης Κουλουκάκου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, λίγο πριν γίνει μαμά

«Μεγαλώνει η οικογένεια μου! Θα έρθει ένα ακόμη παιδάκι, υπάρχουν ήδη 2. Αισθάνομαι μητέρα 3 παιδιών. Ωστόσο, επειδή είναι λεπτό θέμα δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ. Ο πατέρας του παιδιού μου δεν έχει καμία σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο και δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα. Επίσης, τα 2 παιδιά δεν είναι βιολογικά μου παιδιά, υπάρχει η μητέρα τους, η οποία είναι παρούσα», είχε δηλώσει η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο περιοδικό στο περιοδικό Beaute, λίγο πριν γίνει μαμά, τονίζοντας ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη μητέρα των παιδιών του συντρόφου της.

Σε συνέντευξή της στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η ηθοποιός είχε αναφέρει: «La vita è bella! Η ζωή είναι όμορφη, είναι αγαπημένη μου φράση και την πιστεύω πολύ. Πορεύομαι με αυτό ως γνώμονα! Να βλέπω θετικά και στα δύσκολα, ή ακόμα και να κάνω τα αρνητικά θετικά! Είναι, όμως, και απρόβλεπτη η ζωή. Ούτε και εγώ πίστευα ότι θα επιστρέψω. Αλλά να που είμαι εδώ, ζω και απολαμβάνω το σήμερα!».

Που ταξίδεψαν οι Έλληνες celebrities για το Πάσχα

Ολιγοήμερες αποδράσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πραγματοποίησαν αρκετοί Έλληνες celebrities θέλοντας να «γεμίσουν μπαταρίες» και να αποφορτιστούν από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Την Κρήτη επέλεξαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τις δίδυμες κόρες τους αλλά και τον κουμπάρο τους, Μάνο Γαβρά. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι γιοι της και η Μαρία Σολωμού βρίσκονται στην Πάρο όπου θα γιορτάσουν το Πάσχα σε στενό φιλικό κύκλο. Η Άντζελα Γκερέκου ταξίδεψε στην Κέρκυρα ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη και ο γιος τους κάνουν διακοπές στις Σεϋχέλλες.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή κεντρικής: antigonekouloukakos