Το σπίτι του Νίκου Ορφανού είναι γεμάτο με βιβλία και παιχνίδια και ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια

Κατερίνα Μπούσιου
Το σπίτι του Νίκου Ορφανού είναι γεμάτο με βιβλία και παιχνίδια και ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια

Ο τηλεοπτικός Κλέωνας από το Ναυάγιο, έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς. Η οικογένεια και το σπιτικό του Νίκου Ορφανού. 

Το ωραιότερο Πάσχα της ζωής τους κάνουν φέτος ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός και η σύζυγός του και δημοσιογράφος Αντιγόνη Παφίλη. Γιατί πλέον εκτός από τον γιο τους, κρατούν στην αγκαλιά τους, την κόρη τους. Ο ηθοποιός μας έχει δείξει πολλές φορές ότι πάνω από όλα για εκείνον είναι μόνο η οικογένειά του, για αυτό και περνά αρκετές ώρες στο σπίτι, κοντά τους. Το διαμέρισμα λίγο πιο έξω από το κέντρο της Αθήνας είναι γεμάτο παιχνίδια και βιβλία.

https://www.instagram.com/p/C4ME10coYH4/

Τώρα, όλα στα ροζ

Με μία πολύ γλυκιά φωτογραφία γεμάτη συναίσθημα, ο Νίκος Ορφανός μας σύστησε την κόρη του. Γράφοντας εκτός από το «Καλώς ήρθες αγάπη μου» και ότι ζούσε ένα απερίγραπτο συναίσθημα.

orfanoskori.jpg

Πριν λίγες μέρες ευχαρίστησε με μία μακροσκελή ανάρτηση, τα μέλη του ιατρικού προσωπικού τα οποία και χαρακτήρισε ως μέλη της οικογένειάς τους και μίλησε για τη μικρούλα του, η οποία βιαζόταν να έρθει στον κόσμο. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το ωραιότερο Πάσχα της ζωής μας! Στις 17 Απριλίου, πριν από 13 ημέρες ακριβώς γεννήθηκε η κόρη μας. Ήταν δύο εβδομάδες πρόωρη και ελλιποβαρής, έμεινε 13 ημέρες στην μονάδα φροντίδας νεογνών. Σήμερα την πήραμε σπίτι. Είναι μικροσκοπική, με ξανθοκόκκινο μαλλάκι, άλλο ένα πλάσμα αγάπης που μεγάλωσε και ομόρφυνε την οικογένειά μας».

Με τη σύζυγό του Αντιγόνη Παφίλη παντρεύτηκαν πριν από 11 χρόνια στην Κρήτη, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του ηθοποιού.

orfanossizigos.jpg

Απέκτησαν λίγα χρόνια μετά τον 9χρονο γιο τους Πάνο.

https://www.instagram.com/p/CFpKlJwFxvZ/

Στο σπίτι της οικογένειας, εκτός από τα παιχνίδια, εξέχουσα θέση έχουν τα βιβλία του ζευγαριού, σε μία κατάλευκη μοντέρνα βιβλιοθήκη, όπου συχνά βρίσκει καταφύγιο και η μία από τις 3 γάτες τους, η Όπρα.

https://www.instagram.com/p/CKhi8TyFjxh/

Με το γνωστό του χιούμορ, ο ηθοποιός έβαλε μία μέρα ένα δίσκο με τραγούδια του Νίκου Βαμβακάρη για να ακούσουν οι γάτες του ποιοτική λαϊκή μουσική. Σε μία γωνιά του μικρού σαλονιού με τη μοντέρνα διακόσμηση.

https://www.instagram.com/reel/C37d6qOon_W/

Να σημειώσουμε εδώ, πως εκτός από την ιδιότητα του ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο Νίκος Ορφανός είναι και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης. Όσο για το Ναυάγιο; Ως Κλέωνας θα συνεχίσει να είναι ο προστάτης του Μάκη και του Πέτρου, ακόμη και αν ο ίδιος αντιμετωπίσει κινδύνους. Ειδικά όταν σταδιακά θα αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του Αντώνη. Ωστόσο, την καρδιά της Χριστίνας, την έχει χάσει ολοκληρωτικά.

https://www.instagram.com/p/CkDNLYoLzey/