Η Ελένη Φουρέιρα έγινε ξανά νονά: Το εντυπωσιακό look της και η φωτογραφία με τον Αργυρό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Φουρέιρα έγινε ξανά νονά: Το εντυπωσιακό look της και η φωτογραφία με τον Αργυρό

Η συνεργάτιδα και φίλη της γνωστής τραγουδίστριας, Λία Παπαδοπούλου βάφτισε τον γιο της και μία από τους νονούς ήταν η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι πολύ δεμένη με τη συνεργάτιδα και φίλη της, Λία Παπαδοπούλου - άλλωστε πολλές φορές την έχει ευχαριστήσει δημόσια για την βοήθειά της όλα αυτά τα χρόνια - και φυσικά δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρότασή της να γίνει η νονά του γιου της.

Η Γιορτή της Μητέρας για την Ελένη Φουρέιρα είχε τις σκανταλιές του Μποτία junior

Έτσι λοιπόν, μαζί με τον Παναγιώτη Σίμο, συνεργάτη της Λίας Παπαδοπούλου στην Panik Records και ραδιοφωνικό παραγωγό, η Ελένη Φουρέιρα το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαΐου βάφτισε τον μικρό Ορφέα, όπως ήταν το όνομα που του έδωσαν.

Το εντυπωσιακό look της νονάς Ελένης Φουρέιρα

Η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή - όπως πάντα βέβαια - ενώ επέλεξε ένα φόρεμα στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα της μαμάς του μικρού, που δεν ήταν άλλο από το γαλάζιο.

Όπως θα δεις και από το βίντεο που μαμά και νονά χορεύουν μια από τις επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα μαζί με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, το φόρεμά της θύμιζε φόρεμα σπανιόλας αφού ήταν μεν maxi, όμως είχε δύο εντυπωσιακά σκισίματα που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια της.

https://www.instagram.com/reel/C6635cqr3W9/

Παράλληλα, επειδή ο καιρός ακόμα είναι κάπως ασταθής τις βραδινές ώρες η Ελένη Φουρέιρα συνδύασε το φόρεμά της με ένα λευκό μακρύ ανοιξιάτικο πανωφόρι, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε κότσο, κάτι που στις βαφτίσεις είναι αρκετά βολικό μιας και τα μωρά πολλές φορές παίζουν με τα μαλλιά της νονάς ή της μαμάς.

Η φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Το παρών στη βάφτιση έδωσαν και πολλοί άλλοι συνεργάτες της Panik και καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Χριστίνα Σάλτη και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η Ελένη Φουρέιρα μάλιστα, πόζαρε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό διαλύοντας κάθε υποψία ότι οι σχέσεις μεταξύ τους άλλαξαν μετά το διαμαντένιο άλμπουμ της.

Στην ουσία το άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα κατάφερε να γίνει διαμαντένιο - να έχει πάνω από 120.000.000 δηλαδή streams. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ωστόσο, την ίδια μέρα είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram του γράφοντας πως εκείνος είναι ο πρώτος που είχε διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα.

Η Ελένη Φουρέιρα του είχε απαντήσει γράφοντας «#2» και βάζοντάς του μια καρδούλα, υπονοώντας πως είναι ο δεύτερος που καταφέρνει να πάρει αυτή την διάκριση, με εκείνον να μην της απαντά και πολλούς να θεωρούν έτσι πως οι δύο φίλοι εξαιτίας ενός διαμαντένιου άλμπουμ ψυχράνθηκαν.

Κάτι τέτοιο όπως είδες όμως, και από τη βάφτιση του μικρού Ορφέα δεν συνέβη και τελικά αποδείχθηκε πως η Ελένη Φουρέιρα ήταν η πρώτη γυναίκα που κατάφερε αυτό το ρεκόρ στις πωλήσεις της και ο Κωνσταντίνος Αρηυρός ο πρώτος άντρας.

Η Ελένη Φουρέιρα και τα βαφτιστήρια της

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα γίνεται νονά. Η ίδια έχει βαφτίσει το 2020 στην Κρήτη τα παιδιά του συνεργάτη της και make up artist Παντελή Τουτουντζή, επιλέγοντας ένα midi μακριμάνικο φόρεμα σε σκούρα μπλε απόχρωση με διάφορα σχέδια επάνω του, ενώ για τα μαλλιά της επέλεγε το wet look.