Η Sophie Turner για πρώτη φορά μοιράστηκε τις δικές της αλήθειες για τον χωρισμό από τον Joe Jonas

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Sophie Turner για πρώτη φορά μοιράστηκε τις δικές της αλήθειες για τον χωρισμό από τον Joe Jonas
FILE - Joe Jonas, left, and Sophie Turner appear at the Vanity Fair Oscar Party on March 12, 2023, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File) Invision

Για πρώτη φορά η Sophie Turner μιλάει για άγνωστες πτυχες του γάμου της με τον Joe Jonas, τις κόρες της και το αν είναι σε σχέση με τον Peregrine “Perry” John Dickinson Pearson.

Η 27χρονη Sophie Turner και ο 34χρονος Joe Jonas χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2023 μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και δύο παιδιά. Παρ' όλα αυτά το διαζύγιο τους δεν είναι και το πιο αναίμακτο. Φήμες ήθελαν η ηθοποιός να ενδιαφέρεται περισσότερο για την διασκέδασή της και τα πάρτι αντί για την οικογένειά της, ενώ η ίδια είχε μηνύσει τον πρώην σύζυγό της λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους υποστηρίζοντας πως είχε απαγάγει τις κόρες τους, παρακρατώντας τα διαβατήρια τους και γι' αυτό δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στην Αγγλία.

Η Sophie Turner είναι ερωτευμένη με τον Peregrine Pearson και ο Joe Jonas δείχνει ενοχλημένος

Ύστερα από κάποιες διαπραγματεύσεις το πρώην ζευγάρι συμφώνησε προσωρινά για το πώς θα διαχειριστούν την επιμέλεια των παιδιών τους, ωστόσο αυτή η συμφωνία έφτανε μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων. Από τότε οι δυο τους ακόμα δεν έχουν έρθει σε μια οριστική λύση για τις κόρες τους.

https://www.instagram.com/p/BlAoEgNALOs/

Η Sophie Turner πάντως, μιλώντας στην Vogue, για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο διαζύγιό της, στο πώς αισθάνθηκε όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί αλλά και το πώς θέλει τα φετινά Χριστούγεννα να βρουν τις κόρες της.

Οι «σύζυγοι» των Jonas Brothers

Όπως ανέφερε η ίδια η γνωριμία τους έγινε όταν εκείνος της έστειλε μήνυμα να συναντηθούν στο Instagram. Εκείνη επειδή πίστευε πως ίσως είναι κάποια απάτη είχε πάρει μαζί της στη συνάντηση τους αδερφούς της αλλά και όσα αγόρια φίλους είχε, δημιουργώντας μια σουρεάλ κατάσταση.

Παρ' όλα αυτά και παρά το γεγονός ότι ο Joe Jonas ήταν μεγαλύτερός της η Sophie Turner, αισθάνθηκε την ασφάλεια και την φροντίδα που θα έπαιρνε από εκείνον.

Βέβαια, όταν παντρεύτηκαν εκείνη, όπως και οι σύζυγοι των άλλων αδερφών του Joe, ήταν αυτόματα σαν να μην είχαν δική τους υπόσταση, αφού όλοι στις διάφορες μαζώξεις τις αποκαλούσαν οι «σύζυγοι των Jonas». Κάτι το οποίο είχε ενοχλήσει την ίδια, χωρίς ωστόσο να ευθύνεται ο Joe Jonas γι' αυτό, καθώς η συμπεριφορά του δεν είχε καμία σχέση με αυτό.

https://www.instagram.com/p/BkkrJYPAF3J/

Η «mini κατάθλιψη» όταν η Sophie Turner έμαθε πως είναι για πρώτη φορά έγκυος

H πρώτη εγκυμοσύνη της Turner δεν ήταν προγραμματισμένη και δεδομένου του νεαρού της ηλικίας της - ήταν μόλις 24 χρονών - η ίδια και αγχώθηκε και όπως είπε για μια βδομάδα μιλούσε με ειδικούς στο Μπαλί όπου βρισκόταν όταν το έμαθε, καθώς η ψυχολογία της δεν ήταν και η καλύτερη.

«Ίσως επειδή ήμουν τόσο μικρή, κάθισα εκεί (στο Μπαλί) για μια εβδομάδα. Ευτυχώς υπήρχαν θεραπευτές εκεί για να με βοηθήσουν να συζητήσω τα πράγματα. Το είπα στον άντρα μου όταν επέστρεψα. Θυμάμαι ότι του έριξα το τεστ εγκυμοσύνης, λέγοντας "Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουμε; Πιστεύεις ότι πρέπει να το κρατήσουμε;" Όταν είσαι στα 20 σου, η ζωή είναι τόσο επιπόλαιη. Σε εκείνο το σημείο, πραγματικά δεν ήξερα αν ήθελα να γίνω μητέρα, αλλά κάτι άλλαξε μέσα μου εκείνη τη μέρα. Απλώς ήξερα ότι έπρεπε να την έχω» είπε η ηθοποιός στη Vogue.

Στη συνέχεια, είπε πως το δεύτερο παιδί τους ήταν «προγραμματισμένο» να έρθει.

Επειδή εγώ και ο πρώην μου ταξιδεύουμε τόσο πολύ, ήθελα η Willa να έχει ένα αδερφάκι. Ήθελα να έχουν η μία την άλλη.

Οι φήμες για τα πάρτι που πήγαινε η Turner

«Aυτές ήταν οι χειρότερες μέρες της ζωής μου. Θυμάμαι ότι ήμουν στα γυρίσματα, είχα συμβόλαιο να είμαι στα γυρίσματα για άλλες δύο εβδομάδες, οπότε δεν μπορούσα να φύγω. Τα παιδιά μου ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν μπορούσα να πάω γιατί έπρεπε να τελειώσω την Τζόαν. Και όλα αυτά τα άρθρα άρχισαν να βγαίνουν…»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πονάει γιατί βασανίζω τον εαυτό μου εντελώς για κάθε κίνηση που κάνω σαν μητέρα – η ενοχή της μαμάς είναι τόσο αληθινή! Έπρεπε να λέω στον εαυτό μου: "Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Είσαι καλή μαμά και δεν έχεις κάνει ποτέ πάρτι"».

LA Premiere of
Sophie Turner arrives at the premiere of "Do Revenge," Wednesday, Sept. 14, 2022, at Netflix on Vine TUDUM Theater in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)Invision

Πώς είναι η σχέση της με τον Joe Jonas σήμερα;

«Είμαι δυσαρεστημένη με τον τρόπο που έγιναν όλα, ειδικά όταν πρόκειται για τα παιδιά μου. Αυτοί είναι τα θύματα σε όλο αυτό. Αλλά νομίζω ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαι βέβαιη ότι μπορούμε. Ο Joe είναι ένας υπέροχος πατέρας για τα παιδιά μας και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να ζητήσω» είπε σε σχέση με τον πρώην σύζυγό της, προσθέτοντας:

Το όνειρό μου είναι να κάνω Χριστούγεννα με πολύ κόσμο, όπου οι κόρες μου θα μπορούν να έχουν τον μπαμπά τους εκεί, όλη την οικογένεια του Joe, τους παππούδες τους. Δεν με νοιάζουν οι νόμοι, θέλω απλά τα κορίτσια να ξέρουν πως τις αγαπούν.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και το αν είναι σε σχέση με τον Βρετανό αριστοκράτη Peregrine “Perry” John Dickinson Pearson, η Sophie Turner είπε: «Περνάω ωραία βγαίνοντας ραντεβού. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Θέλω να πω, είναι περίεργο όταν παντρεύεσαι τόσο νέος. Είναι σαν να μην μαθαίνεις ποτέ πώς να βγαίνεις ραντεβού. Οπότε είναι πολύ καινούργιο για μένα».