Βρισηίδα και Μαρτίκας «πλήρωσαν» με το ίδιο νόμισμα τον Σοϊλέδη και όσα είχε πει για τη σχέση τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βρισηίδα και Μαρτίκας «πλήρωσαν» με το ίδιο νόμισμα τον Σοϊλέδη και όσα είχε πει για τη σχέση τους
@spirosvrisiida.official

Η αιχμηρή δήλωση της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον χωρισμό του Σοϊλέδη και της Αντωνά ήταν η απόδειξη πως η μεταξύ τους κόντρα δεν έπαψε ποτέ.

Ούτε ο Άρης Σοϊλέδης, ούτε η Μαρία Αντωνά πρέπει να είχαν φανταστεί ότι ο χωρισμός τους θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα απασχολώντας τα media, ιδιαίτερα αφότου κανείς από τους δύο δεν έχει βγει αυτόν τον ένα μήνα που έγινε γνωστός ο χωρισμός τους να κάνει κάποια δήλωση ή να πει τα αίτια που τους οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Έχει δικαίωμα η Ασημίνα να μιλάει για τη νέα ζωή του Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από την Αντωνά;

Οι φωτογραφίες ωστόσο, του πρώην ποδοσφαιριστή με την Μαριλίνα Κυπαρρίση και το δημοσίευμα του OK! που λέει πως είναι ζευγάρι, έκαναν πολλούς να αναρωτηθούν πώς προχώρησε τόσο σύντομα μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά, με την οποία ήταν 7 χρόνια μαζί.

https://www.instagram.com/p/C6-qVqDqP_8/

Οι φήμες πολλές, όπως και τα σχόλια πρώην παικτών του Survivor που αφήνουν να εννοηθεί πως η σχέση του Σοϊλέδη με την 27χρονη κοπέλα είχε ξεκινήσει πριν αποχωρήσει η Μαρία Αντωνά από το ριάλιτι.

«Εμείς τα ξέραμε αυτά που έκανε ο Άρης...»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκαν στο πάρτι που έγινε με αφορμή τα βραβεία Mad που θα πραγματοποιηθούν στις 19 Ιουνίου και ανάμεσα στις διάφορες ερωτήσεις που δέχτηκαν απάντησαν και για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη με την Μαρία Αντωνά.

«Ποια ήταν η αποκάλυψη; Εμείς τα ξέραμε αυτά που έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στην Μαρία Αντωνά, απλά η Ασημίνα τα έμαθε τώρα» είπε η Βρισηίδα.

Από την άλλη ο Σπύρος Μαρτίκας φάνηκε πιο διακριτικός και όπως είπε: «Είναι τόσο προσωπικά και λεπτά ζητήματα όλα αυτά, που νομίζω ότι δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλο παρά μόνο τους ίδιους και απασχολούν σαφώς και τους ίδιους. Οπότε δεν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλο να ασχοληθεί με αυτό».

Η Ασημίνα πηγαίνοντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, ανέφερε πως μίλησε με την Αντωνά, η οποία της είπε διάφορα πράγματα για τον χωρισμό της με τον Άρη. Η ίδια κατέληξε πως εκείνη βγαίνοντας από το παιχνίδι βρήκε τον σύντροφό της «βράχο» να την περιμένει, ενώ η φίλη της όχι.

«Με την Μαρία Αντωνά μίλησα, ήταν από τους πρώτους που πήρα τηλέφωνο. Είδα τα πάντα, για αυτό και έκανα unfollow τον Άρη. Θέλω να πω ότι η Μαρία μιλούσε συνέχεια για τον Άρη μέσα στο παιχνίδι, δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι. Χαίρομαι πραγματικά… Μιλάω για τον λόγο που χώρισαν.

Και ξέρω ότι η Μαρία δεν έχει βγει να τοποθετηθεί για κάτι, εγώ όμως μίλησα λίγο μαζί της, κατάλαβα πολλά, έμαθα πολλά και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει όταν κάποιος άνθρωπος μέσα στο παιχνίδι μιλάει μόνο για σένα και επειδή μπήκε για σένα (τα λεφτά που έβγαλε η Μαρία θα τα έκαναν κάτι σε σχέση με μια επιχείρηση που μου είχε πει), νομίζω ότι είναι πολύ λάθος όλη αυτή η κίνηση. Εγώ χαίρομαι που γύρισα και βρήκα "κολώνα" τον Χρήστο δίπλα μου. Βρήκα έναν άνθρωπο, ο οποίος με στήριξε και τις 3 χρονιές. Η Μαρία έλειψε 3 μήνες και γύρισε και δεν βρήκε τον άνθρωπό της έτσι όπως τον άφησε. Δεν ξέρω τι βρήκε. Όταν θα θέλει θα βγει να τοποθετηθεί και η ίδια. Όλο αυτό δεν μου ταιριάζει, για αυτό και τον έκανα unfollow» είχε πει η Χατζηανδρέου χαρακτηριστικά.

Ο Σοϊλέδης «ό,τι κορόιδευε, λούστηκε»

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο Survivor είχε από πριν κόντρα με τον Άρη Σοϊλέδη, όπως και με την Μαρία Αντωνά, που ήταν η σύντροφός του. Όλα ξεκίνησαν από τη συμμετοχή τους στο Survivor 2022 και έκτοτε τόσο ο Σοϊλέδης με τον Μαρτίκα όσο και με την Βρισηίδα έχουν ανταλλάξει ουκ ολίγες φορές αιχμηρά λόγια μεταξύ τους, ακόμα και στα social media.

«Έχω μάθει να έχω αξιοπρέπεια», είπε η Μαρία Αντωνά μετά το χακάρισμα και τα σχόλια για τον Σοϊλέδη

Ήταν λοιπόν, λογικό οι δυο τους να πουν την άποψή τους, ιδιαίτερα - όπως θυμήθηκαν κάποιοι - από την στιγμή που εκείνος είχε πει δημόσια πως ο Μαρτίκας κοροϊδεύει την Βρισηίδα και θα χωρίσουν, ενώ τελικά έγινε το ανάποδο.

438299767_447745827839050_3675029130972665527_n.jpg

Ταυτόχρονα, όμως ο Άρης Σοϊλέδης πέρα από τις αιχμές για ψεύτικο έρωτα του Μαρτίκα προς την Βρισηίδα, είχε ρωτήσει τον φαρμακοποιό κατά τη διάρκεια του Survivor 2022 αν πιστεύει ότι εκείνη - που είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα - θα τον περιμένει έξω, θέλοντας ίσως να τον ρίξει ψυχολογικά.

Σοϊλέδης: Αυτό ήθελα να ακούσω. Το θέμα είναι εκείνη θα σε περιμένει να πας να τη βρεις;

Μαρτίκας: Άλλο θέμα αυτό. Θα το δούμε. Μόλις φτάσουμε θα το μάθουμε...

Σοϊλέδης: Το κυρίως πρόβλημα αυτό είναι. Θα σε περιμένει ή θα έχει προτάσεις να την πολιορκούν;

Μαρτίκας: Δεν ξέρω αν θα περιμένει. Θα έχει κι από αυτά. Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για όλους. Εξαρτάται τι επιλέγεις...

Kαι τελικά, όπως αφήνεται να εννοηθεί και από την Ασημίνα αλλά και την Βρισηίδα, ο Άρης μάλλον ήταν αυτός που δεν περίμενε την Αντωνά να επιστρέψει από το Survivor 2024.

Από την άλλη κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να πάρει όποια απόφαση θέλει για την προσωπική του ζωή, εφόσον τον ευχαριστεί. Είτε υπήρξε τρίτο πρόσωπο είτε βρήκε γρήγορα νέα σύντροφο, αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να αφορά τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά. Ωστόσο, είναι λογικό πως θα σχολιαστεί η όποια κίνηση του Άρη Σοϊλέδη εφόσον είναι δημόσιο πρόσωπο.