Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποθέωσε με 2 λέξεις τον Χρήστο που αποχώρησε από το MasterChef

Πατούλια Κατερίνα
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποθέωσε με 2 λέξεις τον Χρήστο που αποχώρησε από το MasterChef

Σπανίζουν παίκτες σαν τον Χρήστο Μοίρα από τα τηλεοπτικά porjects και οι τρεις κριτές του MasterChef 

Δεν είναι τυχαίο γεγονός το να αποχωρεί ένας παίκτης, να δακρύζουν όλοι οι συμπαίκτες του και να τον αποθεώνουν οι κριτές του παιχνιδιού. Ο Χρήστος Μοίρας αποχώρησε από το MasterChef σε κλίμα έντονης συγκίνησης, όσο κι αν ο ίδιος ζητούσε από τους συμπαίκτες του να τον αποχαιρετήσουν με χαμόγελο.

«Πάω στον γιο μου σήμερα, πάω στη γυναίκα μου»

«Eίχα μία αστοχία 10 λεπτά πριν τελειώσω το πιάτο. Ήρθε και η ώρα μου. τι να πω. Φεύγω πολύ γεμάτος δε θα πω ψέματα, πάνω που είχε αρχίσει να μου αρέσει. Με χαμόγελο όπως μπήκα έτσι θα βγω.

Πάω στον γιο μου σήμερα, πάω στη γυναίκα μου αν με περιμένει, σίγουρα θα μου λείψουν τα παιδιά αλλά μου έχει λείψει και ο Αντρίκος μου (ο γιος του) οπότε όλο αυτό θα ισορροπήσει, δεν ήθελα να συγκινηθώ σήμερα. Το κράτησα μέσα μου, εγώ χαμογελάω», είπε ο Χρήστος Μοίρας και λίγο αργότερα στην προσωπική του συνέντευξη συμπλήρωσε:

Αυτή είναι η Τάνια, η κούκλα σύζυγος του Χρήστου από το MasterChef - Οι φήμες για την αποχώρησή του

«Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πολύ ιδιαίτερο, δεν το περίμενα τόσο έντονο και με τους κριτές και με τα παιδιά. Τους ευχαριστώ όλους, με συγκίνησαν κι εμένα αλλά ήθελα να φύγω με χαμόγελο. Ό,τι έμαθα εδώ μέσα θα τα φτιάχνω για τη γυναίκα και το παιδί μου, ευχαριστώ τον κύριο Ιωαννίδη για την πρόταση για δουλειά, μακάρι βγαίνοντας έξω να είμαι λίγο καλύτερος άνθρωπος».

Ο Χρήστος Μοίρας είναι υποψήφιος στο MasterChef αλλά ο χωρισμός του Γιάννη κέντρισε το κοινό

Αποθέωση του Χρήστου από τους κριτές:

Στην αποχώρηση του Χρήστου Μοίρα στους εννέα τόπ του φετινού MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε πρόταση για δουλειά στον Μοίρα και είπε χαρακτηριστικά:

«Χρήστο είσαι ένα από τα πιο θετικά άτομα που έχουν περάσει από το MasterChef, στο δίνω 100%, αν και όχι επαγγελματίας, τα έχεις πάει καλύτερα από επαγγελματίες, μακάρι να ασχοληθείς με τη μαγειρική, κι αν το κάνεις η κουζίνα μου είναι ανοιχτή για σένα», τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης.

https://www.instagram.com/reel/C7CwEO8B_kA/

Όσον αφορά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο σεφ, σε μια σπάνια κίνηση προς παίκτη, έκανε story για τον Μοίρα, τονίζοντας:

koutsopoulos.jpg

«Ωραίος Τύπος, ευχαριστούμε Χρηστάρα μας», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενώ live του είχε πει:

«Χρήστο σε ευχαριστούμε από καρδιάς και δεν σε φοβόμαστε στην πορεία σου μαγειριική ή άλλη, κι επειδή είσαι και ταλέντο και ξεχωριστός άνθρωπος, σίγουρα δεν θα πας χαμένος, σε ευχαριστούμε που ήρθες»!

Ο σεφ Κουτσόπουλος ζήτησε από τους συμπαίκτες του Μοίρα να σπάσουν το πρωτόκολλο και να κατέβουν κάτω για τον συμπαίκτη τους που αποχωρεί, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

Όλοι οι παίκτες μίλησαν για τον ξεχωριστό χαρακτήρα του Χρήστου ενώ ο σεφ Κοντιζάς είπε:

«Ο Χρήστος είναι ικανότατος παίκτης με τρομερή εξέλιξη σε μια ανεβασμένη ποιοτικά και τεχνικά σεζόν του διαγωνισμού, μεγάλη καρδιά, ο αρχηγός τον μπορντό που φεύγει με νίκη», είπε ο σεφ Κοντιζάς.

Αποθέωση του Μοίρα και στα social media

masterchef.jpg

Η αποχώρηση του Χρήστου έβαλε το MasterChef στα πρώτα trends του ελληνικού Twitter/Χ και όλοι μίλησαν γι΄αυτό το υπέροχο παιδί!

Ειδικά το γεγονός πως ο Χρήστος αποχώρησε αλλά ο Γιάννης Κούρτογλου παρέμεινε στον διαγωνισμό, ήταν στοιχείο που έκανε ακόμα πιο έξαλλο το φανατικό κοινό του MasterChef.

To δικό της μήνυμα για τον Χρήστο της, έγραψε σε story και η σύζυγος του Μοίρα, Τάνια και μητέρα του γιου του Αντρέα.

xristos2.jpg

«Τα λόγια είναι περιττά βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες, πιο περήφανη δεν θα μπορούσα να είμαι για όσα κατάφερε τους τελευταίους μήνες, σε αγαπάω πολύ», έγραψε Τάνια.

Ο 36χρονος Χρήστος με καταγωγή από το Πεντάλοφο Μεσολογγίου είναι παντρεμένος με την όμορφη Τάνια και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Αντρέα.

Ο 36χρονος δεν έχει απολύτως καμια εμπειρία στις κουζίνες, αφού το κανονικό του επαγγέλμα είναι κομμωτής και προκειμένου να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για τη γυναίκα του και το παιδί του, μετανάστευσε στη Γερμανία όπου διατηρεί τρία καταστήματα, έναν χώρο ομορφιάς, μία καφετέρια και ένα υπέροχο ρετρό barbershop στο Ανόβερο, από όπου ανεβάζει συχνά βίντεο στο Instagram. Το ζευγάρι όμως προσδοκά να επιστρέψει στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/C1RjHvQMqZK/

Η Τάνια είπε το μεγάλο «ναι» στον Χρήστο στις 5 Μαΐου του 2019 στην Σέριφο.