Αχιλλέας Γλύξμπουργκ- Isabella Massenet: Η κοινή εμφάνιση και τα posts που «φωνάζουν» τον έρωτά τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αχιλλέας Γλύξμπουργκ- Isabella Massenet: Η κοινή εμφάνιση και τα posts που «φωνάζουν» τον έρωτά τους

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας Γλύξμπουργκ και η Isabella Massenet είναι full in love και δεν το κρύβουν. Η νέα δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας Γλύξμπουργκ είναι το τρίτο παιδί του Παύλου και της Marie Chantal ο οποίος τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στο χώρο του θεάματος ως «Achi Miller».

Ο νεαρός ηθοποιός-μοντέλο έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Isabella Massenet, με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια.

Το εντυπωσιακό μοντέλο- DJ έγινε ευρέως γνωστή στα media από μικρή ηλικία καθώς η μητέρα της, Natalie Massenet, ίδρυσε το Net-a-Porter, έναν από τους δημοφιλέστερους online προορισμούς high-end fashion ενδυμάτων.

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Αχιλλέας είναι ερωτευμένος με την καλλονή Ισαβέλλα Massenet

Αχιλλέας-Ανδρέας Γλύξμπουργκ και Isabella Massenet είναι αχώριστοι- Η νέα κοινή εμφάνιση

Πριν από λίγα 24ωρα το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών στο American Ballet Theatre Spring Gala: Ballet Brilliance που πραγματοποιήθηκε στο Cipriani 42nd Street της Νέας Υόρκης, παρουσία αρκετών celebrities.

Η μελαχρινή καλλονή και ο 23χρονος πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι. Για την περίσταση οι δυο τους πόνταραν στο total black επιλέγοντας μαύρο maxi φόρεμα με έντονο ντεκολτέ και αντίστοιχα μαύρο κοστούμι σμόκιν.

https://www.instagram.com/p/Cy6rfdbIGkq/

Ο Αχιλλέας του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ πρώτη φορά σε ταινία και μάλιστα με την Jennifer Lawrence

Λίγο αργότερα η Isabella Massenet μοιράστηκε ένα καρουζέλ φωτογραφιών με τους διαδικτυακούς της φίλους και όπως θα δεις η πρώτη φωτογραφία είναι στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Αχιλλέα-Ανδρέα.

https://www.instagram.com/p/C6wg1KppVDF/

Oι δύο νέοι αποφοίτησαν από το ίδιο πανεπιστήμιο και ζουν στο έπακρο την κάθε στιγμή, πραγματοποιώντας κοινές αποδράσεις σε hot προορισμούς.

1715956536463-793787795-massenet1.jpg

Παλαιότερα η Massenet είχε μοιραστεί στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στις Σπέτσες, δείχνοντάς μας πόσο ερωτευμένη είναι με τον Achie αλλά και με την Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CRmg36CqPAT/

Aξιοσημείωτο είναι πως η Ιsabella διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Μαρία-Ολυμπία αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Γλύξμπουργκ.

1715955999988-25142809-Isabella-Massenet-prince-achileas.jpg

Μαρία Ολυμπία και Poppy Delevingne έγιναν εθελόντριες και μοίρασαν τρόφιμα στο Λονδίνο

«Δύο χρόνια χαράς και γέλιου», είχε γράψει ο Αχιλλέας στο Instagram για να γιορτάσει τα δύο χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του.

1715955990429-664193233-achi1.jpg

Τόσο ο Αχιλλέας όσο και η Isabella, έχουν δημόσιους τους λογαριασμούς στο Instragram, με τον πρώτο να απαριθμεί 398 χιλιάδες followers και την Isabella να ακολουθεί με 20 χιλιάδες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: isabellamassenet