Η Δέσποινα Βανδή απάντησε μία και καλή στις φήμες για τον γάμο με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή απάντησε μία και καλή στις φήμες για τον γάμο με τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Νομίζω ότι οφείλουμε να αγαπήσουμε και να σεβαστούμε πρώτα οι ίδιοι τον εαυτό μας για να το εισπράξουμε αυτό κι από τους άλλους», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

Ποδαρικό στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά έκανε η Δέσποινα Βανδή, το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου. Η τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

444752211_683016017266671_3560992160458654349_n-(2).jpg

Λαμπρή με little black dress

Η Δέσποινα ήταν ιδιαίτερα λαμπερή, επιλέγοντας να φορέσει ένα little black dress με κόψιμο στον ώμο και χρυσή λεπτομέρεια. Το hot φόρεμα συνδύασε με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα και διακριτικά κοσμήματα.

443527506_758079613027886_7922893300205889151_n.jpg

Η τηλεόραση, η καριέρα εκτός συνόρων και η οικογένεια

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης παραδέχτηκε ότι η τηλεόραση τη βοήθησε να αγαπήσει τον εαυτό της περισσότερο αλλά και ότι η γέννηση των παιδιών της την οδήγησε στο να αφήσει σε δεύτερη μοίρα την επαγγελματική της άνοδο στο εξωτερικό.

«Με το που γεννάω τη Μελίνα γειώνομαι εντελώς διαφορετικά διότι βίωνα τη μεγαλύτερη επιτυχία που μπορεί να ζήσει ένας Έλληνας καλλιτέχνης και δεν με αφορούσε όλο αυτό που συνέβαινε.

Δώδεκα μέρες στη Νέα Υόρκη έκλαιγα κάθε μέρα, μη τυχόν και βγάλει η Μελίνα δόντι. Ήξερα ότι είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό που έχει συμβεί (σ.σ. στην καριέρα μου) ήξερα ότι ήμουν μεγάλη για να κάνω μια διεθνή καριέρα, έγινε μια διεθνής επιτυχία γιατί έτσι είναι τα πράγματα με το τραγούδι “Γεια”», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Για τον αρχικό της φόβο με την τηλεόραση και το γεγονός ότι αισθάνεται πως τη βοήθησε να αγαπήσει τον εαυτό της, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε:

«Φοβόμουν την τηλεόραση. Στο Voice πριν παίξει το πρώτο επεισόδιο ένιωσα ότι παθαίνω καρδιά, πήγα στο νοσοκομείο, νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα. Έλεγα πώς θα φανώ στον κόσμο, θα ξενερώσει;

Το καλό ήταν ότι τα πρώτα επεισόδια ήταν γραμμένα και ήταν ο Αντώνης Ρέμος δίπλα μου. Μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου χωρίς να με παρεξηγήσει. Αγάπησα τον εαυτό μου μέσα από την τηλεόραση».

Οφείλουμε να μας αγαπάμε για να αγαπηθούμε - Η απάντηση στις φήμες για γάμο με τον Μπισμπίκη

Η σημασία που δίνει πλέον η τραγουδίστρια στην αγάπη προς τον εαυτό της φάνηκε και σε άλλο μέρος της συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε για τον Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο είναι γνωστό ότι διατηρεί σχέση.

Τότε, η Βανδή είπε: «

Αυτό που οφείλουμε είναι κατ’ αρχάς να αγαπάμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Νομίζω ότι οφείλουμε να αγαπήσουμε και να σεβαστούμε πρώτα οι ίδιοι τον εαυτό μας για να το εισπράξουμε αυτό κι από τους άλλους. Όταν δίνεις και παίρνεις έτσι αγάπη, αισθάνεσαι μια πληρότητα και όλο αυτό το πράγμα ρέει ρε παιδί μου. Τα τελευταία χρόνια νιώθω πως αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου. Στον Βασίλη αγαπώ πάρα πολλά πράγματα».

Η σχέση της Βανδή με τον Μπισμπίκη έχει απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τα μέσα ενημέρωσης, καθώς η εξωστρέφεια που έχει συνοδέψει τον δεσμό τους έχει οδηγήσει πολλούς να εξάγουν συμπεράσματα και να μιλούν ακόμα και για γάμο. Η τραγουδίστρια και κριτής του J2US απαντώντας σε αυτές τις φήμες ανέφερε στο After Dark:

«Δεν είναι κάτι που με απασχολεί ο γάμος. Οι δυο μας να περνάμε καλά. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Αν ο Βασίλης ήταν τραγούδι θα ήταν ο Γυρισμός».

Το εξομολογητήριο

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της συγκεκριμένης εκπομπής είναι φυσικά το εξομολογητήριο, στο οποίο η Δέσποινα Βανδή μπήκε αποδεικνύοντας στην πράξη ότι τ έχει βρει με τον εαυτό της και τον έχει πλέον αγαπήσει περισσότερο από ποτέ.

Ο Θέμης της έκανε γρήγορες αλλά δύσκολες ερωτήσεις και εκείνη σε πρώτη φάση δήλωσε ότι είχε λίγο άγχος για αυτή τη διαδικασία.

Η ειλικρίνειά της φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της «εξομολόγησης», αφού στην πρώτη ερώτηση μίλησε για το κλάμα και ότι είναι λυτρωτικό, επισημαίνοντας ότι δεν είναι κάτι που αποφεύγει.

https://www.instagram.com/p/C7EyqDyIFCg/

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι τον Οκτώβριο στον Καναδά την είχαν μπερδέψει με την Καίτη Γαρμπή, ενώ αμέσως μετά έβαλε στη σειρά τις απλές αλλά σημαντικές απολαύσεις της ζωής επιλέγοντας πρώτα το σεξ, μετά το φαγητό και τελευταίο τον ύπνο.

Λίγο αργότερα, η Δέσποινα δήλωσε πως αν γυρνούσε πίσω τον χρόνο θα άλλαζε «την αφέλεια της», αλλά και πως έχει μπει στη διαδικασία να κοιτάξει κινητό συντρόφου της και να βρει κάτι το οποίο δεν της άρεσε.