Mini φόρεμα + χρυσά πέδιλα: Το combo που προτείνει η Αθηνά Οικονομάκου αν κάνεις Πάσχα στο νησί

Mini φόρεμα + χρυσά πέδιλα: Το combo που προτείνει η Αθηνά Οικονομάκου αν κάνεις Πάσχα στο νησί

Η Αθηνά Οικονομάκου με το τέλειο σύνολο για το βράδυ της Ανάστασης.

Εσύ πού θα περάσεις την Ανάσταση. Έχεις ήδη φύγει για το χωριό; Θα μείνεις στην πόλη; Θα κάνεις μια σύντομη μονοήμερη εκδρομή; Ή ανήκεις στην πιο τυχερή μερίδα αυτών που θα περάσουν τις άγιες μέρες σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας; Αν η απάντησή σου είναι η τελευταία, τότε η Αθηνά Οικονομάκου έχει φροντίσει να σου δώσει την καλύτερη έμπνευση για ένα Πάσχα δίπλα στη θάλασσα.

Οδηγός αγοράς: Τα φορέματα που θα βάλουμε φέτος στην Ανάσταση

https://www.instagram.com/p/C3CutPcNjiR/

Σίγουρα η συγκεκριμένη περίοδος δεν είναι και η πιο εύκολη για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε το διαζύγιό της με το Φίλιππο Μιχόπουλο. Εννοείται ότι σε προτεραιότητα είναι πάντα τα δύο παιδιά τους, τα οποία θέλουν φυσικά να προστατεύσουν σε αυτή τη φάση από τα σχόλια και τη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα. Η ίδια, βέβαια, εμφανίστηκε αρκετά χαλαρή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πριν λίγες μέρες χωρίς ωστόσο να θέλει να κάνει κάποια δήλωση στις κάμερες που την περίμεναν.

https://www.instagram.com/p/C5WBqVvNy2r/

Η Αθηνά παραμένει βέβαια ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνεχίζοντας να ενημερώνει του followers της για τις κινήσεις της, οπότε μέσα από τις αναρτήσεις της μέσα στην τελευταία εβδομάδα εμείς ανακαλύψαμε το τέλειο night look για την Ανάσταση, αν βρίσκεσαι ήδη στο νησί.

Πάσχα στο νησί: Η Αθηνά Οικονομάκου με το πιο εντυπωσιακό look.

Πάσχα σε ένα ελληνικό νησί. Προφανώς και το dress code για το βράδυ της Ανάστασης θα πρέπει να είναι ανάλαφρο και απλό, αλλά από την άλλη καλό θα ήταν να δώσεις και ένα extra touch of glam, γιατί πάντα τη συγκεκριμένη βραδιά θα συνεχίσεις μετά την Ανάσταση σε κάποιο μαγαζί για διασκέδαση και χορό.

Η Αθηνά Οικονομάκου ψηφίζει εννοείται ένα κρουαζέ, mini φόρεμα με bohemian print με λαχούρια, το οποίο τόνισε με μία μαύρη ζώνη με αγκράφα στη μέση. Τα χρυσά ψηλοτάκουνα strappy σανδάλια της ήταν αυτά που απογείωσαν το όλο σύνολο, το ίδιο και τα χρυσά της κοσμήματα. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις ένα αντίστοιχο ολοκληρωμένο look από τα αγαπημένα μας brands.

athina-oikonomakou-(6).jpg

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το pastel κοστούμι που είναι ιδανικό για την Ανάσταση

Shop the look: