MLB Heritage Collection: Η New Era αλλάζει και πάλι το παιχνίδι

MLB Heritage Collection: Η New Era αλλάζει και πάλι το παιχνίδι

Κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής, είναι το δικό σου testimonial πως ξέρεις να ξεχωρίζεις, όπου κι αν βρεθείς. 

Στο στυλ, έχεις δύο επιλογές: Να ακολουθείς τους κανόνες ή να τους δημιουργείς. Αν επιλέξεις τη δεύτερη, χρειάζεσαι κάτι δυνατό. Κάτι που θα μπορεί να δείχνει ξεκάθαρα την ταυτότητά σου, σε κάθε σου εμφάνιση. Αυτό το κάτι λοιπόν, είναι η MLB Heritage Collection της New Era.

Διότι, κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής, είναι το δικό σου testimonial πως ξέρεις να ξεχωρίζεις, όπου κι αν βρεθείς. Από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Πόλη των Αγγέλων, ένα coast to coast ταξίδι ξετυλίγεται σε κάθε σου βήμα και μπορείς να το διαπιστώσεις σηκώνοντας λίγο παραπάνω τον γείσο του LA Doggers cap σου.

Μήπως τώρα, διακρίνεις τους φοίνικες στο Venice Beach από την… ταράτσα σου;

Άλλωστε, με τη MLB Heritage Collection της New Era, που «γράφει» έναν αιώνα και πλέον ιστορία, δεν θα γινόταν αλλιώς, αφού μέχρι και σήμερα «μιλάει» στη διάλεκτο του… αθλητισμού και θέλει να σε κάνει να ξεχωρίσεις. Γιατί στην ουσία της, η λέξη Heritage δεν είναι απλά η συνέχεια στον χρόνο, αλλά η παρακαταθήκη για το μέλλον.

Αυτό λοιπόν θα κάνεις κομμάτι σου, φορώντας το hoodie σου, το καπέλο σου, το tee σου. Διότι κάποιες φορές, η ιστορία είναι στιγμές που κρατάνε μία ζωή και πρέπει να τις… ντύνεις, όπως τους αξίζουν. Γι’ αυτό ακριβώς, έχεις την MLB Heritage Collection της New Era.

Το σήμα διανέμεται σε Ελλάδα και σε Κύπρο από τον Όμιλο Φάις.