Chanel Cruise 2024/25: Το roof top show του οίκου στη Μασσαλία ανέδειξε δυναμικά το χρώμα

Ναταλία Κατσακιώρη
Chanel Cruise 2024/25: Το roof top show του οίκου στη Μασσαλία ανέδειξε δυναμικά το χρώμα

Ένα catwalk που ακόμη και η χθεσινή βροχή δεν μπόρεσε να του στερήσει κάτι από την pop ενέργειά του.

Προφανώς και η Virginie Viard ήταν η καλύτερη επιλογή να αναλάβει τα ηνία του οίκου Chanel μετά τον Karl Lagerfeld. Και φυσικά ακολούθησε το όραμα και την αισθητική του, βάζοντας πάντα τη δική της γυναικεία οπτική. Λίγο πριν φτάσει, λοιπόν, στο λιμάνι της Μασσαλίας η Ολυμπιακή φλόγα -μιας και η Γαλλία έχει μπει σε ρυθμούς αγώνων, ο οίκος Chanel πρόλαβε και έκανε τη δική του είσοδο στο πιο φωτεινό λιμάνι της χώρας. Το Cruise show 2024/2025 που πραγματοποιήθηκε εχθές στη Μασσαλία ήταν ένα πολύχρωμο, διασκεδαστικό στιγμιότυπο της άνοιξης, όπως εξάλλου αξίζει σε κάθε cruise collection του οίκου.

10 all day σύνολα με sneakers για να φορέσεις τις μέρες των διακοπών

Chanel-Resort-PO-S25-001.jpg

Όλοι ξέρουμε ότι οι resort συλλογές είναι ένα αγαπημένο πεδίο για κάθε σχεδιαστή, μία συλλογή στην οποία επιτρέπει στον εαυτό του να πειραματιστεί και να χαρεί τις πιο αμφιλεγόμενες όψεις της δημιουργικότητάς του. Κάπως έτσι βίωσε για άλλη μια φορά η Virginie Viard τη συγκεκριμένη resort collection του οίκου Chanel, που έγινε σε ένα location ορόσημο της Μασσαλίας, το La Cité Radieuse. Εκεί στην ταράτσα ενός οικοδομήματος που έχει έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το θαλασσινό σκηνικό της πόλης, και ενώ η βροχή δυστυχώς χάλασε τα σχέδια των διοργανωτών, είδαμε ένα καλοκαιρινό flash που συνδύαζε το ladylike στυλ του οίκου Chanel με την girly και ανάλαφρη αισθητική του καλοκαιριού μας.

https://www.instagram.com/reel/C6enxtkrrtP/

Πολύχρωμα tweed ταγιέρ, τζιν σύνολα με παντελόνια και matching σακάκι, maxi φούστες με cropped tops, έντονα χρώματα όπως το πράσινο, το κίτρινο και το acqua, αλλά και super mini σορτσάκια κατέκτησαν το catwalk σε μια συλλογή που φαίνεται ότι καλεί τη νέα γενιά να εξερευνήσει το όνειρο της Chanel.

https://www.instagram.com/reel/C6eyiCfNUo-/

Ωστόσο, τα αξεσουάρ ήταν το απόλυτο highlight του show: κολιέ με πέρλες φορεμένα σε layering, γάντια, καπέλα και χρυσές ζώνες, διάφανες μανόλιες και cuff bracelets, αλλά και body charms φορεμένα πάνω από τα σύνολα με το μονόγραμμα της Chanel. Διασκεδαστικά, ανάλαφρα και girly συνθέτουν την εικόνα ενός οίκου που θέλει να δώσει ένα μικρό treet στο κοινό του.

Chanel-Resort-PO-S25-014.jpg

«Λατρεύω την ομορφιά και την ενέργειά της,» δήλωσε η Virginie Viard για την επιλογή της Μασσαλίας ως τοποθεσία του φετινού show. Ένα location που φαίνεται ότι θα απασχολήσει σε βάθος χρόνου την Chanel μιας και ο οίκος ετοιμάζεται να στήσει εκεί workshops και άλλα πολιτιστικά δρώμενα, φέρνοντας κοντά τον pop καλλιτεχνικό κόσμο της περιοχής.

Τα capri παντελόνια επιστρέφουν και αυτή τη φορά δεν θα τα μισήσεις

Chanel-Resort-PO-S25-023.jpg

Best catwalk looks: