8 easy going αθλητικά σύνολα για την Κυριακή του Πάσχα -Από κολάν μέχρι φόρμα

Ναταλία Κατσακιώρη
8 easy going αθλητικά σύνολα για την Κυριακή του Πάσχα -Από κολάν μέχρι φόρμα

Κολάν, φόρμα ή σορτσάκι;

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Κυριακή του Πάσχα σήμερα και είμαστε εδώ νωρίς το πρωί μαζί σου, για να ακολουθήσουμε τη ρουτίνα σου. Μία βραδιά γεμάτη φαγητό, καλή παρέα και όμορφες παραδόσεις που θα συνεχίσει με έναν τρόπο την πορεία του και σήμερα με το πατροπαράδοτο ψήσιμο και τις βόλτες στην εξοχή. Πριν, όμως, βγεις από το δωμάτιό σου και ξεκινήσει η μέρα, πάμε να δούμε μαζί και να αποφασίσουμε το outfit of the day.

Η Κατερίνα Καινούργιου λέει ναι στο floral παντελόνι -Θα είναι η must επιλογή το φετινό Πάσχα

athleisure-styles_easter-(4).jpg

Προφανώς και μιλήσουμε για ένα outfit άνετο, με casual αναφορές και athleisure προσθήκες. Φαντάζομαι εξάλλου ότι αν και εσύ έχεις φύγει για Πάσχα στο χωριό, θα έχεις πακετάρει και τα σχετικά ρούχα και παπούτσια μαζί σου. Οπότε ας κάνουμε ένα ωραίο πασχαλινό styling και είσαι έτοιμη. Οι περισσότερες λατρεύετε τα ποδηλατικά κολάν, και πολύ καλά κάνετε! Είναι η ιδανική επιλογή για αυτή τη μέρα και μπορείς πανεύκολα να το συνδυάσεις με ένα oversized sweater και το sneakers. Oι ψηλές κάλτσες σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητες.

https://www.instagram.com/p/CpvNfaXs-4j/

Εκτός, όμως, από τα κολάν, το 2024 μεγάλη τάση είναι και οι φόρμες και ειδικά όλα αυτά τα tracksuit pants με old school χαρακτήρα που είτε έχετε στη ντουλάπα σας από το παρελθόν, είτε τα ανακαλύψατε τώρα σε κάποιο second hand μαγαζί. Θα σε συμβούλευα να σπάσεις το κλασικό set και να φορέσεις ξεχωριστά το παντελόνι ή τη ζακέτα των Y2K tracksuits, για να δημιουργήσεις ένα σύνολο κάπως διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Φόρεσε για παράδειγμα το tracksuit pants σου με ένα χαλαρό πουκάμισο και ένα απλό λευκό tank top από μέσα ή μπορείς ακόμα να το πας ένα βήμα παραπέρα και να το συνδυάσεις με ένα δερμάτινο σακάκι.

https://www.instagram.com/p/C6MJpGaMAls/

Οι αθλητικές ζακέτες από την άλλη, αν ρίξεις μια ματιά στο street style της άνοιξης, θα διαπιστώσεις ότι είναι το τέλειο πανωφόρι για τις midi και maxi φούστες μας. Πάντα σε casual διάθεση φυσικά, φόρεσε την αθλητική σου ζακέτα με μία μαύρη ή και καρό φούστα σε απλή γραμμή, την οποία μπορείς να συνδυάσεις με ένα ζευγάρι slim sneakers ή και flats όπως είναι τα loafers και οι μπαλαρίνες.

Corporatecore: Το office style αλλάζει και γίνεται λίγο πιο πολύχρωμο και ενδιαφέρον -Όπως και εμείς

8 athleisure looks για την ημέρα του Πάσχα: