Moroccanoil Συλλεκτική Συσκευασία Eurovision 2024: Η συλλεκτική συσκευασία που πρεσβεύει την αλήθεια

Moroccanoil Συλλεκτική Συσκευασία Eurovision 2024: Η συλλεκτική συσκευασία που πρεσβεύει την αλήθεια

Τόλμησε να είσαι εσύ. Τόλμησε να είσαι αληθινή. Αυτή η περιορισμένης έκδοσης συσκευασία του ελαίου, δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την εκπληκτική ενέργεια του κοινού της Eurovision.

Η Moroccanoil έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία της ομορφιάς με το πρώτο αυθεντικό έλαιο Moroccanoil Treatment -ένα κορυφαίο προϊόν που ξεκίνησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον γύρω από το έλαιο Argan και τις ευεργετικές ιδιότητές του.

Ως μέρος της συνεχιζόμενης συνεργασίας μας με τον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, θέλουμε να ενθαρρύνουμε και φέτος τον καθένα σας ξεχωριστά να γιορτάσει το ταλέντο, την δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και την ιδιαιτερότητά του. Είμαστε περήφανοι που συστήνουμε τον ξεχωριστό κόσμο ομορφιάς, πλούσιο σε έλαιο Argan, σε μια ενωμένη, παγκόσμια σκηνή διαδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα: Τόλμησε να είσαι εσύ.

Τόλμησε να είσαι αληθινή.

Αποκτήστε το συλλεκτικό Moroccanoil Treatment Oil και απολαύστε 25 ml δωρεάν προϊόν. Αυτή η περιορισμένης έκδοσης συσκευασία του ελαίου, δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την εκπληκτική ενέργεια του κοινού της Eurovision. Κάθε συσκευασία κοσμεί η σημαία της εκάστοτε χώρας, μαζί με την ευχή Καλή Επιτυχία!

Διατίθεται σε Original & Light.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλεκτική συσκευασία του 2024, επισκεφθείτε το eurovision.moroccanoil.com/be-an-original /moroccanoil @moroccanoil /moroccanoil @moroccanoilEU

Moroccanoil-Eurovision-Greece-2024_Regular-Version.jpeg

**SHINE LIKE A STAR

Με έμπνευση τη Μεσόγειο, η Moroccanoil μέσα από τις χαρακτηριστικές τιρκουάζ συσκευασίες της και το εμβληματικό της άρωμα, προσφέρει μια εξωτική εμπειρία που ταξιδεύει τις αισθήσεις. Το πρώτο μας προϊόν, το Moroccanoil Treatment, υπήρξε ο πρωτοπόρος στην περιποίηση μαλλιών με έλαια, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο ενθουσιασμό γύρω από το Argan oil.

Στην καρδιά του brand μας είναι η κοινότητα των κομμωτών, που μας εμπνέει να δημιουργούμε αποτελεσματικά και εύχρηστα προϊόντα. Ακόμη και σήμερα ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος: να συνεχίσουμε να καινοτομούμε στον τομέα της ομορφιάς, χρησιμοποιώντας παράλληλα το βήμα που μας έχει δοθεί για να κάνουμε τη διαφορά, τόσο μέσα από την PETA Beauty Without Bunnies πιστοποίησή μας ως cruelty-freeεταιρία, που δεν δοκιμάζει ποτέ τα προϊόντα της σε ζώα, όσο και σε συνδυασμό με άλλες ενέργειες. Με γνώμονα πάντα την ανταπόδοση στην κοινωνία.

Τα προϊόντα Moroccanoil για μαλλιά και σώμα διατίθενται σε επιλεγμένα κομμωτήρια, spa καιonline, σε περισσότερες από 80 χώρες. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Moroccanoil.com και για καθημερινή έμπνευση ακολουθήστε μας στο @Moroccanoil σε X & Facebook , @MoroccanoilEUστο Instagram και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να παρακολουθείτε όλα τα beauty tutorials!

ΤΟ MOROCCANOIL TREATMENT #1 ΕΛΑΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ*

Στον κόσμο του μακιγιάζ, η βάση είναι αυτό που βάζει τα θεμέλια για ένα άψογο αποτέλεσμα. Σε μια εποχή που κανένα αντίστοιχο προϊόν δεν υπήρχε για την περιποίηση των μαλλιών, η Moroccanoil ήρθε για να καλύψει αυτό το κενό με ένα προϊόν που εξασφαλίζει τον τέλειο καμβά για κάθε χτένισμα, φέρνοντας την επανάσταση στον κόσμο της ομορφιάς. Το προϊόν-ορόσημο Moroccanoil Treatment είναι η ιδανική βάση για κάθε περιποίηση που αφορά τα μαλλιά. Η διάσημη, πατενταρισμένη φόρμουλά του έχει χαρακτηριστεί ως «ίσως η δεύτερη πιο πολύτιμη μυστική φόρμουλα του κόσμου», όπως ανέφερε η παρουσιάστρια ειδήσεων του CNN, Erin Burnett.

Ως ολοκληρωμένο προϊόν, αφού διαμορφώνει αλλά και περιποιείται τα μαλλιά, το MoroccanoilTreatment είναι το πρώτο βήμα σε όλες τις υπηρεσίες styling και κομμωτηρίου, αφού ένα και μόνο προϊόν επιτυγχάνει μακράς διάρκειας απαλότητα, εξασφαλίζει την καλύτερη διαχείριση και πειθαρχία της τρίχας, ενώ επιταχύνει και τον χρόνο που απαιτείται για ένα τέλειο στέγνωμα.

Σχετικά με τη Moroccanoil

Με έμπνευση τη Μεσόγειο, η Moroccanoil μέσα από τις χαρακτηριστικές τιρκουάζ συσκευασίες της και το εμβληματικό της άρωμα, προσφέρει μια εξωτική εμπειρία που ταξιδεύει τις αισθήσεις. Το πρώτο μας προϊόν, το Moroccanoil Treatment, υπήρξε ο πρωτοπόρος στην περιποίηση μαλλιών με έλαια, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο ενθουσιασμό γύρω από το Argan oil.

Στην καρδιά του brand μας είναι η κοινότητα των κομμωτών, που μας εμπνέει να δημιουργούμε αποτελεσματικά και εύχρηστα προϊόντα. Ακόμη και σήμερα ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος: να συνεχίσουμε να καινοτομούμε στον τομέα της ομορφιάς, χρησιμοποιώντας παράλληλα το βήμα που μας έχει δοθεί για να κάνουμε τη διαφορά, τόσο μέσα από την PETA Beauty Without Bunnies πιστοποίησή μας ως cruelty-freeεταιρία, που δεν δοκιμάζει ποτέ τα προϊόντα της σε ζώα, όσο και σε συνδυασμό με άλλες ενέργειες.

Με γνώμονα πάντα την ανταπόδοση στην κοινωνία. Τα προϊόντα Moroccanoil για μαλλιά και σώμα διατίθενται σε επιλεγμένα κομμωτήρια, spa καιonline, σε περισσότερες από 80 χώρες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Moroccanoil.com και για καθημερινή έμπνευση ακολουθήστε μας στο @Moroccanoil σε X & Facebook, @MoroccanoilEU στο Instagram και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να παρακολουθείτε όλα τα beauty tutorials!