Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη με τα δημοσιεύματα για το μισθό της και τη δικαστική διαμάχη;

Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη με τα δημοσιεύματα για το μισθό της και τη δικαστική διαμάχη;

Τι λένε οι συνεργάτες της;

Λίγες μέρες πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα η Ελένη διάβασε σε εφημερίδες και site δημοσιεύματα που την αφορούσαν και περιέγραφαν με γλαφυρές λεπτομέρειες τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, τις προσπάθειες συμβιβασμού, αλλά και τις αντιρρήσεις της να δώσει το ποσό που ζητούσε ο πρώην σύζυγος της.

Οι λεπτομέρειες όμως της δικαστικής μάχης και των απαιτήσεων δεν περιορίστηκαν στα τετραγωνικά του σπιτιού και στην αξία του ακινήτου, αλλά έφτασαν σε πιο προσωπικά δεδομένα, όπως στο ποσό της μηνιαίας διατροφής, στα χρήματα που είχε ένας κοινός τραπεζικός τους λογαριασμός, μέχρι πόσα χρήματα κερδίζει η Ελένη το χρόνο.

Όσοι γνωρίζουν έστω και ελάχιστα την Ελένη ξέρουν καλά ότι η παρουσιάστρια όχι μόνο δεν επιζητά τέτοιου είδους δημοσιότητα, αλλά δεν θέλει να διαρρέει καμία πληροφορία που να αφορά την ίδια, την οικογένειά της και κυρίως την περιουσία της- και την ίδια στάση κρατάει και αυτή τη στιγμή.

Το σίγουρο ειναι πως αυτή είναι μια υποθεση που θα μας απασχολήσει για κάμποσο διάστημα ακόμα, μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο.