Μάλλον… κάτι ξέχασε: Ποιά σταρ έκανε εμφάνιση χωρίς παντελόνι;

Μάλλον… κάτι ξέχασε: Ποιά σταρ έκανε εμφάνιση χωρίς παντελόνι;

Μήπως το παράκανε;

Μάλλον μια τάση να... μην βάζει και πολλά ρούχα επάνω της την έχει, οπότε δεν μας παραξένεψε ιδιαιτέρως η τελευταία εμφάνιση της Fergie, η οποία σκέφτηκε να πρωτοτυπήσει και να βρεθεί σε μουσικό φεστιβάλ του Las Vegas χωρίς παντελόνι.


Η 39χρονη τραγουδίστρια των Black Eyed Peas παραβρέθηκε στο τέταρτο «iheartradio Music Festival», την Παρασκευή το βράδυ, φορώντας μόνο μια διάφανη μπλούζα και ένα κορμάκι, για να είναι κάπως... πιο σεμνή, αφήνοντας και κάτι –πολύ λίγο- στην φαντασία των γύρω της. Και μπορεί να παρέλειψε να βάλει κάτι σε... «κατωφόρι», όμως ολοκλήρωσε το σύνολό της με ψηλές μαύρες μπότες, κάνοντας μια άκρως sexy εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.


Στο φεστιβάλ έδωσαν το «παρών» πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες όπως οι One Direction, η Iggy Azalea, η Hilary Duff και η ταλαντούχα κωμική ηθοποιός Anna Faris, συνοδευόμενη από τον εδώ και 5 χρόνια σύζυγό της, Chris Pratt. Ωστόσο, την αποθέωση γνώρισε η Taylor Swift, που εμφανίστηκε στη σκηνή του φεστιβάλ για σχεδόν μια ώρα τραγουδώντας μεγάλο μέρος των μεγαλύτερων επιτυχιών της, ενώ Chris Brown και Usher τραγούδησαν μαζί το «New Flame», σε ένα ντουέτο- έκπληξη.

Διαβάστε ακόμη:

Μας... κόπηκε ο βήχας: Σε ποια 40χρονη σταρ ανήκουν αυτά τα... ατελείωτα ποδιά;

Celebrity παραιτήθηκε από παράνυμφος της κολλητής της επειδή δεν της έκανε το φόρεμα