Ποιον σταρ τσακώσαμε να φοράει… κορσέ;

Ποιον σταρ τσακώσαμε να φοράει… κορσέ;

Μια ντροπιαστική στιγμή!

Υπήρξε αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών για πάρα πολλές δεκαετίες και απ ότι φαίνεται παραμένει δημοφιλές βοήθημαόχι μόνο για τις κυρίες, αλλά και για αρκετούς κυρίους. Μιλάμε για τον κορσέ!

Ο Bruce Jenner ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 1976 που έμελε να γίνει διάσημος ως ο πατριός της Kim Kardashian «πιάστηκε» από τους παπαράτσι να διορθώνει την μπλούζα του και για κακή του τύχη φάνηκε απ μέσα ο κορσές (σε χρώμα του δέρματος) που φορούσε προφανώς για να κάνει την σιλουέτα του πιο λυγερόκορμη.

Η παράξενη μεταμόρφωση του 64άχρονου Bruce ξεκίνησε λίγο μετά το διαζύγιο με τη μητέρα της Kim, Kris Kardashian, τον περασμένο Οκτώβρη. Έκτοτε ακούστηκαν πολλά αλλά το πιο περίεργο που φαίνεται ότι τελικά ισχύει είναι ότι ο Bruce θέλει πλέον να μεταμορφωθεί σε γυναίκα κα μάλιστα λένε ότι πλέον απαιτεί να τον φωνάζουν Brigitte. Όπως ισχυρίζονται δημοσιεύματα, μετά την επέμβαση για να αφαιρέσει το μήλο το Αδάμ, άφησε τα μαλλιά του μακριά, ντύνεται και συμπεριφέρεται διαφορετικά, και τελευταία ξυρίζει τα πόδια του.

Κάποιοι άλλοι απλώς ισχυρίζεται ότι αυτές οι περίεργες κινήσεις και οι πλαστικές επεμβάσεις είναι απλά ένας απελπισμένος τρόπος του πρώην πρωταθλητή να αποκτήσει την παλιά νεανική του εμφάνιση.

Ποιος ξέρει άργε πού είναι η αλήθεια!