Τρέξε και εσύ, μπορείς (αφού μπορώ εγώ)!!! (video)

Νικολέττα Ράλλη
Τρέξε και εσύ, μπορείς (αφού μπορώ εγώ)!!! (video)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Ελπίζω να είχατε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο, να γνωρίσατε νέους φίλους, να δοκιμάσατε πεντανόστιμα φαγητά, να συναντήσατε τυχαία στον δρόμο τον άντρα της ζωης σας ή απλά να κάτσατε στον καναπέ με ένα κιλό παγωτό, macadamia και back to back ρομαντικές κομεντί στην οθόνη. Εγώ πέρα από κάποια από τα παραπάνω (μαντέψτε τι) πήγα για τρέξιμο! Είχα την τιμή και την χαρά μαζί με άλλες 900 γυναίκες να συμμετάσχω στο Ladies Run Greece, που για τρίτη χρονιά διοργανώθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι, από τον Κίμωνα Φραγκάκη και την εξαιρετική ομάδα του και έλαβε χώρα στον μαγικό εξωτικό Αστέρα Βουλιαγμένης. Πέρα από τον προσωπικό λόγο συμμετοχής της καθεμιάς μας, ο σημαντικότερος στόχος ήταν κοινός. Η στήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Να είμαστε καλά και του χρόνου και μην ξεχνάτε το επόμενο επίσημο "ραντεβού¨ για όσες θέλετε να πάρετε τους δρόμους είναι στις 9 Νοεμβρίου στον Κλασσικο Μαραθώνιο Αθηνών, ακόμη και αν τρέχετε έτσι.

{youtube}E_0Ta_DIWuU{/youtube}

Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, ξεκίνα την μέρα σου με ένα δροσιστικό χυμό. Σας προτείνω τον χυμό Ποπαυ, διά χειρός κυρίου Γιάννη από το Guarantee στο Κουκάκι. Ότι πιο γευστικό και δυναμωτικό έχω πιει!

Για τον χυμό Ποπαυ θα χρειαστείς:

3 μήλα, περίπου 600 γραμμάρια
μια χούφτα σπανάκι, περίπου 120 γραμμάρια
30 έως 40 γραμμάρια ginger ανάλογα τις αντοχές!
Όλα αυτά στον αποχυμωτή ή στο μπλεντερ.

hmf

Δείτε τις φωτογραφίες από το προσωπικό μου αρχείο στην παραπάνω gallery.

Επικοινωνείτε μαζι μου στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram: http://instagram.com/nikolettaralli