«Νιώθεις έντονα την απώλεια»: Διάσημη κυρία μιλά για τη δυσκολία της να κάνει παιδί

Γωγώ Φούντα
«Νιώθεις έντονα την απώλεια»: Διάσημη κυρία μιλά για τη δυσκολία της να κάνει παιδί

Συντεριμμένη μετά την αποτυχημένη προσπάθεια τεχνητής γονιμοποίησης

Tο να δυσκολεύεται ένα ζευγάρι να αποκτήσει παιδιά, με φυσική μέθοδο πάντα, δεν είναι ούτε κάτι πρωτάκουστο ούτε και σπάνιο. Και μπορεί όσοι δεν έχουν την οικονομική άνεση να μην μπορούν δυστυχώς να κάνουν και πολλά, ωστόσο τα πράγματα, ακόμη και για τα ζευγάρια που είναι διάσημα και δεν αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες είναι εξίσου δύσκολα.

Η Gretchen Rossi λοιπόν, πρωταγωνίστρια των Real Housewives Of Orange County και ο αρραβωνιαστικός της Slade Smiley ανακοίνωσαν γεμάτοι θλίψη ότι η τεχνητή γονιμοποίηση στην οποία υπεβλήθη η 40χρονη celebrity δυστυχώς απέτυχε: «Ένιωσα δυστυχισμένη. Σαν να έχασα κάτι το οποίο βέβαια δεν είχα ποτέ. Τώρα το μόνο που έχω να κάνω, είναι να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου ώστε να μπορέσω να ξαναπροσπαθήσω» δήλωσε η Rossi.

Παρά το γεγονός ότι ο αρραβωνιαστικός της έχει ήδη 2 γιους στηρίζει 100% την Gretchen και είναι διατεθειμένος να επαναλάβει τη διαδικασία προκειμένου να δώσει χαρά στη σύντροφό του. Παρόλα αυτά, όπως είπαν και οι ίδιοι, αν τελικά οι προσπάθειές τους δεν αποδώσουν θα εξετάσουν το ενδεχόμενο της παρένθετης μητέρας ή της υιοθεσίας.

Διαβάστε ακόμη:

H Gwyneth Paltrow είναι η χειρότερη γειτόνισσα ever: Μάθετε τι έκανε!

Δυσάρεστη είδηση: Διάσημη ηθοποιός νεκρή στα 55 της

Είδηση βόμβα για την οικογένεια Kardashian: Τα «άπλυτα» τους στη φόρα