Περνά και μόνη της… καλά: Η Rihanna βγήκε για δείπνο… με τον εαυτό της!

Περνά και μόνη της… καλά: Η Rihanna βγήκε για δείπνο… με τον εαυτό της!

Έχουν και οι σταρ τις… «κλειστές» τους!

Μπορεί να έχουν συνηθίσει να ζουν σε φρενήρεις ρυθμούς, όμως και οι σταρ... έχουν ψυχή και κάποιες φορές νιώθουν την ανάγκη, φανταζόμαστε πολύ περισσότερο από όλους εμάς τους... κοινούς θνητούς, να ξεφύγουν από αυτό το κουραστικό πρόγραμμα, όσο αυτό μπορεί να είναι εφικτό, και να απολαύσουν τη μοναξιά τους, έστω και για λίγο.


Έτσι και η Rihanna, παρά το γεγονός πως συνηθίζει να βγαίνει συνοδευόμενη από αρκετούς φίλους της, διάσημους και μη, αποφάσισε να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης μόνη της. Η 26χρονη σταρ βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο αγαπημένο της ιταλικό εστιατόριο «De Silvano», στη Νέα Υόρκη, όπου δείπνησε ολομόναχη, ωστόσο, πάντα υπό το... άγρυπνο βλέμμα των παπαράτσι. Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο εστιατόριο χωρίς έντονο μακιγιάζ και με ατημέλητο λουκ στα μαλλιά της, ενώ το ντύσιμό της έκανε τους πάντες να απορούν, αφού ομολογουμένως δεν ήταν και από τις πιο επιτυχημένες της εμφανίσεις.


Αφού έκατσε στο τραπέζι μόνη της, απόλαυσε το φαγητό και το κρασί της, ενώ παράλληλα «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία από το γεύμα της και έγραψε ως λεζάντα «Μα, τι ιππότης», προτρέποντας τους φίλους της να αναρωτηθούν τι ακριβώς τρώει. Η αλήθεια είναι πως ούτε εμείς καταλάβαμε, όμως το μόνο προφανές είναι πως διατηρεί αυτό το κορμί με πολύ κόπο και με... ελάχιστο φαγητό.

Διαβάστε ακόμη:

Χειρότερα... δεν γίνεται: Χώρισαν και εκείνος βγαίνει πλέον ραντεβού με την κολλητή της!

Τώρα ξέρουμε! Δεν θα πιστεύετε γιατί ο Bono δεν αποχωρίζεται ποτέ τα μπλε γυαλιά ηλίου