Μα είναι δυνατόν; Η καλλονή των '90s πλέον δεν αναγνωρίζεται

Γωγώ Φούντα
Μα είναι δυνατόν; Η καλλονή των '90s πλέον δεν αναγνωρίζεται

Τι της συμβαίνει;

Δεν υπήρξε μόνο μία από τις ωραιότερες γυναίκες των '90s, αλλά ήταν μέλος και της Dream Team του modeling, καθώς επί των ημερών της, τα supermodels ήταν πιο διάσημα και ακριβοθώρητα ακόμη και από τους stars του Hollywood. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, ότι οι περισσότερες εξ' αυτών, συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να κάνουν εξώφυλλα και γενικότερα να απασχολούν την επικαιρότητα.

Ωστόσο, η τελευταία εμφάνιση της Linda Evangelista, μας ξάφνιασε κάπως γιατί πολύ απλά, δεν έμοιαζε με την Linda Evangelista. Εν αντιθέσει βέβαια, με την Renee Zellweger η οποία όντως είναι μια άλλη, η Linda πολύ απλά, εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κάτι που εντυπωσίασε, διότι ήταν ελάχιστοι εκείνοι που αντιλήφθηκαν την ταυτότητά της.

Με δέρμα χλωμό και κάποια κιλά παραπάνω, ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν, αγνάντευε τα αυστραλιανά τοπία- βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα του reality show Australia's Next Top Model- μαζί με μία φίλη της δείχνοντας να αδιαφορεί πλήρως για τα φλας των paparazzi. Πολλοί είπαν ότι το 49χρονο πρώην supermodel έχει αφεθεί στα χέρια πλαστικών χειρουργών, εξού και η αλλαγή, αλλά η ίδια υποστήριξε ότι δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως και πως αν όντως είχε κάνει, δεν θα το έκρυβε.

Να σας πούμε κάτι; Μία γυναίκα που κάποτε είπε τη φράση: «Δε σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για λιγότερα από 10.000 δολάρια», δεν νομίζουμε να ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα για το τι θα πει ο κόσμος. Ούτε κι εμείς στη θέση της.

Διαβάστε ακόμη:

Lawrence-Martin: Η πραγματική αιτία του χωρισμού και ο «σατανικός» ρόλος της Gwyneth!

Διάσημη κυρία σοκάρει με την πολύ αδύνατη φιγούρα της: Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της

Jennifer Aniston: Επιτέλους ήρθε η δικαίωση