Ηalloween: Δείτε πως επέλεξαν να μεταμφιεστούν οι διάσημοι σταρ!

Ηalloween: Δείτε πως επέλεξαν να μεταμφιεστούν οι διάσημοι σταρ!

Μας εντυπωσίασαν!

Άλλοι υπερβολικοί, άλλοι στιλάτοι, άλλοι τρομακτικοί και άλλοι απλά αστείοι, οι διάσημοι σταρ με τον τρόπο τους τίμησαν, για ακόμη μια φορά, μια από τις πιο γνωστές και διασκεδαστικές γιορτές του δυτικού κόσμου, το αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους Halloween.


Φορώντας περίτεχνα κοστούμια ή κάνοντας εντυπωσιακά μακιγιάζ οι διάσημοι έγιναν άκρως εντυπωσιακοί και έδωσαν το παρών σε πάρτι και σπιτικές μαζώξεις. Και φυσικά, δεν έχασαν την ευκαιρία να αποθανατίσουν τις ευχάριστες και γιορτινές στιγμές τους και να τις μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.


Φυσικά, τα σκήπτρα της... μεταμφίεσης κρατά η Kim Kardashian –ποια άλλη-, αφού μέσα σε μια ημέρα πρόφτασε να αλλάξει δύο διαφορετικές στολές, τη πρώτη φορά ντυμένη ως σκελετός, ενώ τη δεύτερη ως... Anna Wintour. Δεύτερη στη λίστα έρχεται η Courteney Cox, η οποία ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη ως... Annabelle. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως οι μεταμφιέσεις των διασήμων δεν στερούνται καθόλου φαντασίας. Δείτε τις φωτογραφίες και απολαύστε τους.

Διαβάστε ακόμη:

Ηalloween: Τα 20 καλύτερα celebrity κοστούμια που άφησαν εποχή

Ο Kanye West θέλει να φύγει από το σπίτι, μαζί με την κόρη του: Τι τρέχει με την Kim;