Μπράβο της! Η star κάνει ανενόχλητη τις βουτιές της στο Μαϊάμι λίγες μέρες πριν γεννήσει

Μπράβο της! Η star κάνει ανενόχλητη τις βουτιές της στο Μαϊάμι λίγες μέρες πριν γεννήσει

Η 25χρονη ηθοποιός και η φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η μικροσκοπική ηθοποιός Hayden Pannettiere διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά όπως δείχνουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα τίποτα δεν την κρατά μακριά από λίγες ημέρες χαλάρωσης πριν τον ερχομό του μωρού της.

Η 25χρονη Αμερικανίδα απόλαυσε το σαββατοκύριακο, που μας πέρασε, σε εξωτικό θέρετρο του Μαϊάμι με φίλους και έδειξε την φουσκωμένη κοιλίτσα της σε λουόμενους και paparazzi που την εντόπισαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Η ηθοποιός και πρώην γυμνάστρια φόρεσε ένα πορτοκαλί τοπ μαγιό και μια χρωματιστή δημιουργία στο κάτω μέρος με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην κοιλίτσα της που δεν θα τη λέγαμε καθόλου μικρή!

Η ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε σε συνέντευξη της πως με ύψος 1. 56 πριν την εγκυμοσύνη ζύγιζε μόλις 47 κιλά ενώ πλέον η ζυγαριά δείχνει 65! Η star χωρίς μακιγιάζ και με βρεγμένα μαλλιά έδειξε το εξωτικό της μαύρισμα ανενόχλητη λίγο προν επιστρέψει στο Los Angeles για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Wladimir Klitschko.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς αντέδρασαν οι αδερφές Kardashian στη χαρά της Kendall;

Απέκτησαν δεύτερο παιδί αφού... χώρισαν: Ποιο διάσημο ζευγάρι έκανε την έκπληξη;