Ποια αντιπαθής star, χρησιμοποίησε τον John Mayer για να... «τυλίξει» τον άντρα της;

Γωγώ Φούντα
Ποια αντιπαθής star, χρησιμοποίησε τον John Mayer για να... «τυλίξει» τον άντρα της;

Τον John δεν τον σκέφτηκες βρε κορίτσι μου;

Όχι δηλαδή εσείς αν μαθαίνατε ότι κάποιος ή κάποια πρώην σας σας χρησιμοποίησε σαν δόλωμα μόνο και μόνο για να πείσει τον πραγματικό του έρωτα να... τα φτιάξουν θα σας άρεσε; Εντάξει σίγουρα θα νιώθατε sex symbol, αλλά όσο να πεις δεν είναι και το πιο κολακευτικό που μπορεί να σου τύχει!

Αυτό λοιπόν έτυχε και στον John Mayer τον οποίο και κούκλο δεν λες, αλλά τον έχει τον τρόπο του! Ο John λοιπόν, έπεσε θύμα της απόλυτης ξινής του Hollywood, Katherine Heigl, η οποία παραδέχτηκε γελώντας ότι τον χρησιμοποίησε προκειμένου ο μετέπειτα σύζυγός της να δώσει μία ταυτότητα στη σχέση τους.

1416771985962 Image galleryImage Mandatory Credit Photo by

«Ξέρετε τώρα πως είναι οι μουσικοί μεταξύ τους, ζηλεύουν ο ένας τον άλλο! Ε λοιπόν όταν ο Josh(o σύζυγος) έφυγε για περιοδεία, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι θα έβγαινα με τον John, με τον οποίο είχαμε γνωριστεί λίγες μέρες πριν! Βασικά το έκανα γιατί ήθελα να μου ξεκαθαρίσει αν έχουμε σχέση ή όχι», είπε.

Τελικά, όπως φάνηκε ο Josh ψάρωσε και την παντρεύτηκε, ενώ όπως η ίδια εξομολογήθηκε, την αλήθεια την έμαθε 2 χρόνια μετά το γάμο! Τώρα να πούμε ότι τη συμπαθήσαμε, ψέμα θα είναι!

Διαβάστε ακόμη:

Tρελάθηκε; Η Kim Kardashian ξόδεψε 600 δολάρια για κάτι που εμείς αγοράζουμε με 10 ευρώ

Jennifer Aniston: Τι απαντά για την επανένωση των «Friends»;

Aν δεν έχει αυτή η star αξιοζήλευτη κοιλιά τότε πoια;