Το δράμα της ημέρας: Superstar εκθέτει δημόσια το δίδυμο αδερφό του για μία... γυναίκα

Γωγώ Φούντα
Το δράμα της ημέρας: Superstar εκθέτει δημόσια το δίδυμο αδερφό του για μία... γυναίκα

Δύο αδέρφια που δεν μιλάνε μεταξύ τους, και ο σατανικός ρόλος της γυναίκας του ενός

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό από την οικογένεια και τίποτα πιο αγαπημένο από τα αδέρφια μας. Βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις, αυτό δεν ισχύει, μιας και βλέπουμε, ακόμα και δίδυμα, που όλοι γνωρίζουμε το τεράστιο δέσιμό τους, όχι απλά να μην μιλιούνται, αλλά να μη θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο, ούτε ζωγραφιστό!

Αυτό ακριβώς έχει συμβεί στο διάσημο τραγουδιστή Olly Murs, ο οποίος μεγάλωσε λατρεύοντας το δίδυμο αδερφό του Ben, αισθήματα που φυσικά έβρισκαν την απόλυτη ανταπόδοση! Και τι γίνεται στις περιπτώσεις που 2 άντρες αγαπιούνται και τα πηγαίνουν εξαιρετικά; Μα φυσικά μπαίνει μία γυναίκα ανάμεσά τους και τα κάνει όλα άνω κάτω. Και μη νομίζετε ότι τα 2, πάλαι ποτέ αγαπημένα αδέρφια, έπεσαν στον έρωτα της κυρίας με αποτέλεσμα να καταλήξουν αντίζηλοι, αλλά πολύ απλά, όπως ισχυρίζεται ο Olly, η... γυναίκα του αδερφού του έβαλε λόγια.

Δυστυχώς, τα λόγια αυτά ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο βρετανικό X-Factor το 2009, δεν τα είπε μόνο σε φίλους και γνωστούς, αλλά και σε πρόσφατη συνέντευξή του! Ο Murs λοιπόν, δήλωσε ότι η απουσία του από το γάμο του αδερφού του το 2009, δεν ήταν γιατί είχε υποχρεώσεις με το X-Factor αλλά γιατί πολύ απλά, η κουνιάδα του, Amy Hart, είχε δηλητηριάσει την μεταξύ τους σχέση, με αποτέλεσμα από αγαπημένα αδέρφια να γίνουν 2 εχθροί.

Από την πλευρά του, ο Ben Murs, δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ότι πλέον δεν αναγνωρίζει τον άνθρωπο με τον οποίο μεγάλωσε και πως δεν θέλει πλέον να έχει καμία σχέση μαζί του.

Εμείς πάντως ένα έχουμε να πούμε: Τα εν οίκω μη εν δήμω γιατί γίνεστε και ρόμπα βρε παιδιά!

Διαβάστε ακόμη:

To πιο hot ζευγάρι της showbiz, έκανε χθες την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

«Κατέστρεψες την οικογένειά σου και άφησες τα παιδιά σου»: Μαμά διάσημης την κάνει ρεζίλι!

Άγριος καβγάς μεταξύ Jolie-Pitt: Δείτε φωτογραφίες από τον τσακωμό τους!

Απίστευτο: Τι ζήτησαν ο William και η Kate από τους δημοσιογράφους;