Αυτός ΔΕΝ είναι ο σέξι Bradley Cooper που γνωρίσαμε: Δείτε τον... αγνώριστο στη Νέα Υόρκη

Αυτός ΔΕΝ είναι ο σέξι Bradley Cooper που γνωρίσαμε: Δείτε τον... αγνώριστο στη Νέα Υόρκη

Μα, τι συνέβη στο διάσημο πρωταγωνιστή;

Πού πήγε ο σέξι πρωταγωνιστής του Hollywood; Πού πήγε ο γοητευτικός κύριος Cooper; Πού βρίσκεται ο πιο ποθητός άντρας του πλανήτη σύμφωνα με τα περιοδικά του εξωτερικού; Σίγουρα όχι στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω...


Μόλις είδαμε το πρόσφατο φωτογραφικό ντοκουμέντο των paparazzi δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε πως κοιτάμε τον Bradley και όχι τον δίδυμο και όχι και τόσο γοητευτικό αδελφό του!

Οι δαιμόνιοι φωτογράφοι συνέλαβαν τον 39χρονο ηθοποιό στους δρόμους της Νέας Υόρκης να περπατά χεράκι χεράκι με τη σύντροφό του Suki Waterhouse και η εμφάνισή του θύμιζε το "αγόρι" της διπλανής πόρτας και όχι ένα... περιζήτητο αρσενικό του Hollywood. Η ξανθιά κόμη του -στοιχείο της γοητείας του- είναι πλέον βαμμένη σε ένα σκούρο καστανό, που τον μεγαλώνει αρκετά χρόνια, τα κιλά του είναι πολύ λιγότερα και το άλλοτε γυμνασμένο σώμα του κρύβεται πίσω από ένα τζιν δύο νούμερα μεγαλύτερα. Όσο για το styling; Δεν μας άφησε περιθώρια για κομπλιμέντα. Τα ορειβατικά παπούτσια που επέλεξε φοριούνται μόνο σε δάσος του Καναδά και σαν να μην έφτανε αυτό το μπλε, ασιδέρωτο φούτερ του μοιάζει να είναι ενθύμιο από τότε που πήγαινε σχολείο!

1416940107 bradley-cooper-suki-waterhouse-lg




Σε άλλα νέα για τον Βradley Cooper, αυτό το διάστημα ο ηθοποιός απέχει από τις κινηματογραφικές παραγωγές και πρωταγωνιστεί σε παράσταση του Broadway. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πλέον πως ο Bradley από τότε που άρχισε να έχει υποψηφιότητες σε μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία έχει περάσει την τέχνη του σε άλλο επίπεδο. Έχει γίνει λίγο πιο κουλτουριάρης, λίγο πιο... αφιερωμένος στην υποκριτική τέχνη και φυσικά θέλει να περάσει το στιλ του πιο εναλλακτικού και προσγειωμένου star. Μμμ, τον προτιμάμε όπως τον γνωρίσαμε.

Σόρι, Brad!

Δείτε στο φωτογραφικό gallery παλιές ένδοξες στιγμές του...

Διαβάστε ακόμη:

H δικαίωση της σέξι 40άρας! Μήπως όμως η Lopez το παράκανε;

Άγριος καβγάς μεταξύ Jolie-Pitt: Δείτε φωτογραφίες από τον τσακωμό τους!