Μετά το χαμό με τις πλαστικές, ποια επιπλέον αλλαγή έκανε πάνω της η Renée Zellweger;

Μετά το χαμό με τις πλαστικές, ποια επιπλέον αλλαγή έκανε πάνω της η Renée Zellweger;

Πώς σας φαίνεται;

Όλοι θυμόμαστε την εμφάνιση της Renée Zellweger στα βραβεία του περιοδικού Elle. Η ξανθιά star είχε εμφανιστεί μαζί με τον σύντροφό της Doyle Bramhall και τα φλας είχαν πάρει φωτιά. Ο λόγος; Μα φυσικά οι πλαστικές επεμβάσεις που είχε κάνει η αγαπημένη ηθοποιός, οι οποίες και την είχαν μεταμορφώσει τελείως. Το πρόσωπό της ήταν πραγματικά αγνώριστο και όπως καταλαβαίνετε ξέσπασε ένας κακός... χαμούλης στο διαδίκτυο.

Το κράξιμο των δημοσιογράφων πήγε... σύννεφο και η Renée προσπαθούσε (μάταια) να σώσει το κακό. Αρκετές εβδομάδες μετά, η πετυχημένη ηθοποιός έχει κάνει μία ακόμη αλλαγή πάνω της. Ευτυχώς δεν επισκέφτηκε τον πλαστικό χειρουργό αλλά τον... κομμωτή της. Η ηθοποιός αγόρασε μια ωραιότατη καστανή περούκα για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία «Same Kind Of Different As Me». Oι paparazzi την συνέλαβαν στα γυρίσματα της ταινίας της και εμείς έχουμε τις φωτογραφίες!

Η Zellweger δεν ήθελε να βάψει τα ξανθά της μαλλάκια κι έτσι κατέφυγε στην εύκολη λύση της περούκας. Η αλλαγή στο look της, λοιπόν, είναι προσωρινή! Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω gallery! Πώς σας φαίνεται; Την προτιμάτε καστανή;

Διαβάστε ακόμα

Όχι δεν είναι δυνατόν! Η Renee Zellweger άλλαξε πρόσωπο