Αποκλείεται! Η διάσημη μαμά διαθέτει αυτό το σώμα λίγο μετά τη γέννηση του γιου της

Αποκλείεται! Η διάσημη μαμά διαθέτει αυτό το σώμα λίγο μετά τη γέννηση του γιου της

Δεν θα το πιστέψετε ούτε εσείς!

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει εκεί στο Hollywood... Να είναι τα γονίδια, να είναι ο ηλιόλουστος καιρός ή μήπως οι νέες δίαιτες που ξεκινούν από τους γιατρούς της Καλιφόρνια;


Όποια και αν είναι η απάντηση η Olivia Wilde κατάφερε να μας αιφνιδιάσει με το καλλίγραμμο σώμα της, που άφησε εκτεθειμένο στον ήλιο μόλις επτά μήνες μετά την εγκυμοσύνη της!

Η 30χρονη ηθοποιός και ο 39χρονος αρραβωνιαστικός της επίσης ηθοποιός Jason Sudeikis ταξίδεψαν μέχρι το εξωτικό Μάουι κοντά στη Χαβάι και απόλαυσαν μια οικογενειακή απόδραση με πολλά παιχνίδια στο νερό.
Η διάσημη πρωταγωνίστρια που ξεκίνησε την καριέρα της από το αμερικανικό σίριαλ Dr. House πήρε αγκαλιά τον μικρό Otis και βούτηξαν στα νερά του ωκεανού με τον γιο της να δείχνει ενθουσιασμένος με την πρωτόγνωρη εμπειρία! Αν και η Olivia έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από 7 μήνες στις φωτογραφίες των paparazzi είναι ξεκάθαρο πως έχει μπει μια χαρά στον απαιτητικό αυτό ρόλο, καθώς η Wilde βούταγε το μωρό της πολύ προσεκτικά στο νερό, αλλά δεν φοβήθηκε να μπει βαθιά στη θάλασσα.
Ο ευτυχής μπαμπάς, πρωταγωνιστής του Horrible Bosses, με το χαμόγελο μονίμως στα χείλη του, έβλεπε τη σύντροφο και το μωρό τους να παίζουν, αλλά τουλάχιστον στις φωτογραφίες δεν πρόλαβε να το κρατήσει στην αγκαλιά του ούτε λεπτό!

Δείτε στο φωτογραφικό gallery το υπέροχο σώμα της Wilde και τον μικρό Otis στην αγκαλιά της.


Διαβάστε ακόμη:

To σοκ της ημέρας: «Είμαι τυφλή από το αριστερό μάτι έπειτα από επέμβαση λέιζερ»

Διάσημο ζευγάρι σώθηκε από θαύμα: Δείτε τι έπαθαν