Η Beyoncé την πάτησε για τα καλά: Αυτά μάλλον θα είναι τα χειρότερα Χριστούγεννά της

Γωγώ Φούντα
Η Beyoncé την πάτησε για τα καλά: Αυτά μάλλον θα είναι τα χειρότερα Χριστούγεννά της

Δείτε το λόγο

Μα να στο κρατάνε μανιάτικο τόσους μήνες, και λίγο πριν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, την ώρα που εσύ ως star που σέβεσαι τον εαυτό σου και τον μύθο σου ετοιμάζεσαι να γιορτάσεις, να σε τρέχουν στα δικαστήρια και μάλιστα με την κατηγορία της κλοπής; Ναι κυρίες και κύριοι, αυτό έπαθε η Beyoncé, η οποία έχει μπλεξίματα με το νόμο και μάλλον αυτή τη φορά την πάτησε για τα καλά!

Μία τραγουδίστρια από την Ουγγαρία λοιπόν, αποφάσισε να τονώσει κάπως την καριέρα της και το κοινωνικό της στάτους, και είπε ένα ωραίο πρωινό να μηνύσει τη Beyoncé και το σύζυγο Jay Z με την κατηγορία ότι της έκλεψαν ένα τραγούδι!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Monika Miczura, γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Mitsou ισχυρίζεται ότι στην εισαγωγή της μεγάλης επιτυχίας της Beyoncé, Drunk In Love, ακούγεται η δική της φωνή και μάλιστα ένα μέρος του δικού της κομματιού Bajba. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με όσα λέει η Mitsou, η Beyoncé πήρε το τραγούδι της που μιλούσε για απελπισία και γενικά για συναισθήματα και το μετέτρεψε σε ένα σεξουαλικό μανιφέστο!

Μέχρι στιγμής κάποια δήλωση από το διάσημο ζεύγος Carter δεν έχει υπάρξει, και μάλλον ούτε πρόκειται, μιας και πιστεύουμε ότι οι έμπειροι δικηγόροι τους θα βγάλουν άκρη μέχρι να πεις κύμινο!

Άντε και καλές γιορτές!

Διαβάστε ακόμη:

Παραδινόμαστε στη γοητεία της Shiloh Pitt με... κοστούμι στο κόκκινο χαλί!

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Jennifer Aniston: Γιατί δεν έχει γίνει ακόμη μητέρα;

Η χρονιά κλείνει με γάμο: Ένα από τα πιο σέξι και διάσημα ζευγάρια αρραβωνιάστηκε

Πασίγνωστη ανήλικη star ξεσπά: «Δεν είμαι έγκυος, ούτε παντρεύομαι!»