Πρώην του Brad Pitt του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του!Μαντεύετε ποια είναι;

Πρώην του Brad Pitt του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του!Μαντεύετε ποια είναι;

Kαι μάλιστα, ευχαριστώντας τον για τις στιγμές που έζησε!

Πριν δύο μέρες, ο αιώνια γοητευτικός Brad Pitt έκλεισε τα 51 του χρόνια και σίγουρα πολλές θα ήταν οι... περασμένες του αγάπες που θα ήθελαν να του ευχηθούν, αλλά δεν το έκαναν. Ωστόσο, μια από αυτές δεν μπόρεσε να μην στείλει τις ευχές της στον άντρα που πέρασε μαζί του τόσα πολλά στο παρελθόν, και φυσικά δεν πρόκειται για την Jennifer Aniston, όπως πολλοί από εμάς θα θέλαμε να πιστεύαμε, αλλά για την Juliette Lewis.


Η γνωστή τραγουδίστρια, παρότι είχε σχέση με τον διάσημο ηθοποιό στο μακρινό παρελθόν, όταν αυτός ακόμα δεν είχε φτάσει στο απόγειο της δόξας του, φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τις αναμνήσεις που της άφησε η σχέση αυτή. Άλλωστε, το ειδύλλιο κράτησε για περίπου τρία χρόνια, όταν η Juliette ήταν ακόμα 17 χρονών και εκείνος 27, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει αρκετά να θυμάται από τον άντρα που πλέον –δεν ξέρουμε αν το σκέφτηκε πριν στείλει οποιαδήποτε ευχή- είναι παντρεμένος με την Angelina Jolie.


Η 41χρονη πλέον τραγουδίστρια λοιπόν, επέλεξε να στείλει τις ευχές της ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την εποχή που υπήρξαν ζευγάρι. Και μάλιστα δεν περιορίστηκε σε αυτό, αλλά συνόδευσε τη φωτογραφία με την λεζάντα: «Χρόνια πολλά στον παλιό μου φίλο... ο οποίος μου δίδαξε τόσα πολλά όταν ήμουν νέα... και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα μουσικά μου γούστα. Άκουσα για πρώτη φορά Pixies, John Lee Hooker, Greg Allman, Nina Simone χάρη στον B.Ρ. Ήταν πάντα κάτι σαν αξιοπρεπής επαναστάτης», και μας έκανε πραγματικά να αναρωτιόμαστε πόσο έξαλλη μπορεί να έχει κάνει την λατρεμένη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Angelina.

Διαβάστε ακόμη:

To 2014 ήταν η χρονιά της Amal Clooney! Oι φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου

Έχετε δει την κόρη του Jack Nicholson; Είναι κούκλα και γοητευτική σαν τον πατέρα της