Η Heidi Klum «έφαγε»… πόρτα λόγω υπερβολικού σεξαπίλ! Τι συνέβη;

Η Heidi Klum «έφαγε»… πόρτα λόγω υπερβολικού σεξαπίλ! Τι συνέβη;

Γιατί ακόμα και οι θεές έχουν και προβλήματα!

Μπορεί η Heidi Klum να διανύει πια την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, όμως αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στο να είναι το ίδιο εντυπωσιακή όπως παλιά, και μάλιστα να ξεπερνά εμφανισιακά, κατά πολύ, νεότερες από αυτήν παρουσίες. Αυτό ωστόσο, δεν αποτελεί και λόγο για να της ανοίγονται διάπλατα όλες οι πόρτες, αλλά αντιθέτως, κάποιες φορές οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα.


Έτσι και τώρα, μπορεί το 41χρονο μοντέλο να εξασφάλισε την πρωταγωνιστική θέση στην διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας «Sharper Image», όμως κάποιες από τις αφίσες της διαφήμισης αυτής δεν θα βγουν ποτέ σε κυκλοφορία. Ο λόγος; Οι αρχές του Las Vegas έκριναν πως το μοντέλο είναι υπερβολικά προκλητικό, σύμφωνα την νομοθεσία της περιοχής, και απαγόρευσαν να φιγουράρουν στους δρόμους της πολιτείας οι υπέρμετρα σέξι φωτογραφίες της.


Η αλήθεια είναι πως το μοντέλο ποζάρει με άκρως ερωτική διάθεση και σχεδόν γυμνό, ενώ τις σούπερ σέξι αυτές φωτογραφίες συνόδευαν λεζάντες που έγραφαν: «Τι ανάβει την Heidi Klum;» ή «Τι κάνει η Heidi Klum στο μπάνιο της;», και μπορεί να αναφέρονταν στα ηλεκτρονικά είδη της εταιρείας, όμως η διττή σημασία που υπέβοσκε ήταν εμφανής. Πάντως, μπορεί οι κάτοικοι του Las Vegas να μην απολαμβάνουν καθημερινά τη θέα της πανέμορφης καλλονής, όμως εσείς μπορείτε να ρίξετε τη ματιά σας στην γκάλερι παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη:

Selfie time: Πανέμορφη sexy star φωτογραφίζεται... ολόγυμνη στο μπάνιο της!

Nέο ζευγάρι στη showbiz; Επιτέλους γιατί αυτός ο ηθοποιός ήταν πολύ καιρό μόνος!