Αποκλειστικό και μόνο στο Queen.gr. Φωτογραφικό υλικό από την περιοδεία του Νίκου Βέρτη στην Αυστραλία. Ξεσήκωσε χιλιάδες ομογενείς.

Αποκλειστικό και μόνο στο Queen.gr. Φωτογραφικό υλικό από την περιοδεία του Νίκου Βέρτη στην Αυστραλία. Ξεσήκωσε χιλιάδες ομογενείς.

Ο Νίκος Βέρτης επέστρεψε από την Αυστραλία πριν λίγες ημέρες και οι τρεις συναυλίες που έκανε σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Αποκλειστικά σήμερα το Queen.gr σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι του δημοφιλούς καλλιτέχνη που σε λίγες εβδομάδες ξεκινάει εμφανίσεις σε μαγαζί της Ποσειδώνος.

Μαζί με τον Νίκο Βέρτη βρέθηκε και η γοητευτική Ελευθερία Ελευθερίου που την μάθαμε μέσα από το ριάλιτι X-Factor. Οι τρεις εμφανίσεις τους έσπασαν κάθε ρεκόρ προσέλευσης και υπολογίζεται ότι περίπου 8000 άτομα διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Έλληνα καλλιτέχνη που οι ομογενείς τρέφουν μεγάλη αγάπη. Ο Νίκος Βέρτης ανήκει στην γενιά των τραγουδιστών που κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και έχει πετύχει πολλά με αυτό.

Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα έδωσε τα χέρια με τον επιχειρηματία του μαγαζιού GRANDE που βρίσκεται επί της Ποσειδώνος και μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του εκεί μιας και τον χειμώνα είχε αποφασίσει να μείνει εκτός πίστας. Τα νέα του κομμάτια θα αρχίσουν να ακούγονται από τον Μάιο και οι ετοιμασίες είναι πυρετώδες αυτό το διάστημα.

Για όλες τις βασίλισσές μας εξασφαλίσαμε υλικό από την μακρινή ήπειρο που βρέθηκε ο λαϊκός ερμηνευτής και ξεσήκωσε με τα τραγούδια του αλλά και το ήθος του. Μάθαμε ότι υπέγραψε περίπου τέσσερις χιλιάδες αυτόγραφα και μετά τις μουσικές βραδιές φωτογραφιζόταν με κόσμο κάθε ηλικίας που τον επισκεπτόταν στο καμαρίνι του.