Δείτε τις κούκλες αδερφές Jenner στο πάρτι της οικογένειας για την Παραμονή Χριστουγέννων!

Δείτε τις κούκλες αδερφές Jenner στο πάρτι της οικογένειας για την Παραμονή Χριστουγέννων!

Μας εντυπωσίασαν για ακόμα μια φορά!

Σαν... δίδυμες αδερφές αποφάσισαν να εμφανιστούν στο πάρτι που έδωσε η μητέρα τους για την Παραμονή των Χριστουγέννων, οι Kendall και Kylie Jenner, ενώ και οι δύο ανεξαιρέτως έλαμψαν με τις εντυπωσιακές παρουσίες τους. Οι δύο μικρότερες αδερφές της οικογένειας Kardashian διάλεξαν να ντυθούν αμφότερες στα λευκά, κάνοντάς μας να... μην μπορούμε να επιλέξουμε ποια ήταν η καλύτερη.


Και παρόλο που θα περιμέναμε η μεγαλύτερη αδερφή, ως μοντέλο, να διδάσκει τη μικρότερη με τις ενδυματολογικές επιλογές της, μάλλον συνέβη το αντίθετο. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από το σχόλιο της Kylie σε φωτογραφία των δυο τους, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και ανέφερε ως λεζάντα: «Παραμονή Χριστουγέννων. Η Kendall αντέγραψε το φόρεμά μου», και φυσικά δεν μπορούμε να μην προσέξουμε πως το στυλ των δύο αδερφών είναι σχεδόν... πανομοιότυπο.


Και ο... «ανταγωνισμός» μεταξύ των δύο Jenner δεν τελείωσε εκεί, αφού το ίδιο βράδυ πόζαραν και οι δύο με τον φίλο τους Maurice και ανέβασαν τις φωτογραφίες στα social media. Την αρχή έκανε η Kendall, που ανέβασε μια φωτογραφία με τη λεζάντα «Εγώ και το αγόρι μου απόψε, σ΄ αγαπώ», ενώ στη συνέχεια, η Kylie δεν έχασε τη ευκαιρία να της απαντήσει με τον τρόπο της, κάνοντας το ίδιο ακριβώς και αναφέροντας: «Ποιο είναι το κορίτσι σου τώρα Maurice;». Αδιαμφισβήτητα πάντως, τα δυο κορίτσια, θα αποτέλεσαν τις πιο λαμπερές παρουσίες του πάρτι, κάνοντας πολλές να... «σκάσουν»!

Διαβάστε ακόμη:

Είναι η Kim και... δεν είναι καλά: Σε αυτό το μέρος δεν θα περιμέναμε ποτέ να την δούμε!

Πόσο σολάριουμ πια: Διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε πιο μαυρισμένη από ποτέ