Βεyonce- JayZ: Οι υπερπολυτελείς χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στην Ισλανδία!

Βεyonce- JayZ: Οι υπερπολυτελείς χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στην Ισλανδία!

Σε ένα από τα πιο μαγευτικά τοπία, το ζευγάρι πέρασε την Παραμονή των Χριστουγέννων!

Αναδείχτηκε από το Forbes ως η δεύτερη κατά σειρά πιο ακριβοπληρωμένη καλλιτέχνης της χρονιάς που φεύγει, οπότε όταν πρόκειται να κάνει τις αποδράσεις της με το... άλλο της μισό, JayZ, δεν θα μπορούσε να περιτριγυρίζεται από κάτι λιγότερο από... την απόλυτη χλιδή. Η Βeyοnce και ο διάσημος ράπερ αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων αλλά και τα γενέθλια του τελευταίου, που ήταν πριν λίγο καιρό, αφού ούτως ή άλλως και οι δύο αγαπούν τα ταξίδια.


Και αντί να διαλέξουν κάποιο τροπικό μέρος, όπου θα έκαναν τα μπάνια τους και θα απολάμβαναν τον ήλιο, οι Carters αποφάσισαν να περάσουν την Παραμονή των Χριστουγέννων στην παγωμένη Ισλανδία, αποδεικνύοντάς μας για ακόμα μια φορά πως ξέρουν να περνούν καλά. Μέσα από τις φωτογραφίες, που ανέβασε η διάσημη σταρ στα social media, φαίνεται πως το διάσημο ζευγάρι ανανέωσε τη σχέση του με το ταξίδι αυτό, αφού δείχνει πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ. Με φόντο τα χιονισμένα τοπία αλλά και όλες τις υπόλοιπες φυσικές ομορφιές της χώρας, οι δύο καλλιτέχνες έκαναν διάφορες δραστηριότητες, δείχνοντάς μας στιγμιότυπα και κάνοντάς μας για μια ακόμα φορά... να ζηλεύουμε πολύ!


Ανάμεσα σε αυτές, η επίσκεψη σε εντυπωσιακούς καταρράκτες, οι περίπατοι στα χιονισμένα βουνά –όπου μάλιστα άντεξαν να πιουν ακόμα και σαμπάνια προκειμένου να γιορτάσουν την ημέρα-, και τα πολυτελή σπα. Και φυσικά, σε ένα τέτοιο μαγικό μέρος, δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν την πτήση τους με ιδιωτικό αεροπλάνο, προκειμένου να θαυμάσουν το υπέροχο τοπίο... αφ΄ υψηλού. Εκεί, η Βey, δεν παρέλειψε να τραβήξει ακόμα μερικές φωτογραφίες και να μας δείξει πως μαζί τους ήταν και η μονάκριβη κόρη τους, Blue Ivy. Μάλλον το ταξίδι αυτό είναι από τις πιο ονειρεμένες celebrity αποδράσεις που έχουμε δει, εδώ και πολύ καιρό.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι η Kim και... δεν είναι καλά: Σε αυτό το μέρος δεν θα περιμέναμε ποτέ να την δούμε!

Όταν γραφόταν ιστορία: Οι πιο iconic χριστουγεννιάτικες στιγμές όλων των εποχών