Τοο sexy: Η Irina Shayk φωτογραφίζεται για το περιοδικό LOVE κάνοντας στριπτίζ!

Τοο sexy: Η Irina Shayk φωτογραφίζεται για το περιοδικό LOVE κάνοντας στριπτίζ!

Δείτε το μοντέλο σε ένα από τα πιο αισθησιακά στριπτίζ!

Το περιοδικό LOVE με τις φωτογραφίσεις του, φρόντισε να κάνει τον μήνα που φεύγει πολύ σέξι, αφού κάθε μέρα και μια πανέμορφη παρουσία κοσμεί το online ημερολόγιό του, κάνοντας την αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο έτος να έχει τη δική της ξεχωριστή αίγλη. Adriana Lima, Poppy Delevingne, Alessandra Ambrosio, Emily Ratajkowski, Miranda Kerr και Kendall Jenner είναι μερικές από τις πολλές σέξι παρουσίες που φιλοξενήθηκαν αυτό το μήνα στο ημερολόγιο και καθώς οι μέρες φτάνουν στο τέλος τους, ο ερωτισμός χτυπάει... «κόκκινο» όλο και περισσότερο.


Όπως φαίνεται, την 26η Δεκεμβρίου οι ιθύνοντες του concept μας επεφύλασσαν την μεγαλύτερη έκπληξη από όλες, αφού ο φακός του περιοδικού τράβηξε την πανέμορφη Irina Shayk σε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που την έχουμε δει μέχρι σήμερα. Και φυσικά, για ακόμα μια φορά, μας έκανε να καταλάβουμε το λόγο που έχει καταφέρει να βάλει στο... σωστό το δρόμο τον περιζήτητο Cristiano Ronaldo εδώ και τόσα χρόνια.


Το 28χρονο μοντέλο, φορώντας μαύρα ρούχα ξεκινά να χορεύει, ενώ σταδιακά τα βγάζει, καταλήγοντας να μένει μόνο με ένα δαντελένιο κορμάκι και να μας αποκαλύπτει το υπέροχο κορμί της. Και κάπως έτσι, το περιοδικό LOVE βρήκε τον πιο αισθησιακό τρόπο για να αποχαιρετήσει το 2014 και να μας επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά, πως η Ρωσίδα καλλονή είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες που έχουμε δει.

Διαβάστε ακόμη:

Χωρίς πλαστικές και ρετούς: Δείτε το απίστευτο κορμί της star 8 μήνες μετά τη γέννα

Το χρήμα δεν φέρνει την... απόλυτη ευτυχία: Η μεγάλη ατυχία της Kim Kardashian!