Μας… αιφνιδίασαν: Αυτόν το χωρισμό σίγουρα δεν θα τον περίμενε ποτέ κανείς!

Μας… αιφνιδίασαν: Αυτόν το χωρισμό σίγουρα δεν θα τον περίμενε ποτέ κανείς!

Ύστερα από 3 χρόνια σχέσης και ένα παιδί, φαίνεται πως οι δρόμοι τους χωρίζουν 

Και ενώ τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα έκαναν λόγο για σχέδια κρυφού γάμου του ζευγαριού αλλά και για την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί, τελικά κάτι πήγε στραβά, και αντί όλων αυτών η κατάσταση στράφηκε προς την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση, αφού όπως φαίνεται επέλεξαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Αdele και Simon Konecki, σύμφωνα με τη «Sun», εδώ και περίπου δυο μήνες δεν ζουν στην ίδια στέγη, κάνοντας τη δυσάρεστη έκπληξη σε όλους, αφού φαίνονταν ένα από τα πιο αγαπημένα celebrity ζευγάρια.


Μάλιστα, πηγή του περιβάλλοντός τους αναφέρει: «Δεν είναι ξεκάθαρο αν ακόμα έχουν χωρίσει οριστικά, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως μένουν σε διαφορετικά σπίτια». Πάντως, η 26χρονη τραγουδίστρια και ο 40χρονος σύντροφός της, δεν εμφανίστηκαν πρόσφατα στο γάμο του Elton John, όπου ήταν καλεσμένοι, πράγμα που πλέον δεν φαίνεται καθόλου τυχαίο, ενώ στην τελευταία κοινή έξοδό τους στο Λονδίνο δεν φάνηκαν και τόσο αγαπημένοι, όπως αναφέρουν όσοι τους είδαν.


Μέχρι ώρας, οι δυο τους ακολουθούν την... ινκόγκνιτο τακτική στα προσωπικά τους, αφού δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη δήλωση, παρά το γεγονός ότι έχουν αποφασίσει το χωρισμό αυτό εδώ και τουλάχιστον 8 εβδομάδες. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι αντίστοιχο. Πριν από δύο χρόνια, η διάσημη σταρ είχε αποφασίσει να δημοσιοποιήσει την εγκυμοσύνη της, μόλις λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο τον γιό τους, Angelo James, πιάνοντας τους πάντες στον «ύπνο». Ας ελπίσουμε, όλα αυτά είναι απλά φήμες!

Διαβάστε ακόμη:

To πιο πολιτισμένο (χωρισμένο) ζευγάρι του Hollywood μας εξέπληξε για μία ακόμη φορά

Δέκα και να καίνε: Οι διάσημοι χωρισμοί του 2014 που μας σημάδεψαν