Ένας διάσημος γάμος μπαμ και κάτω: Δείτε πώς αντέδρασε ο πρώην αρραβωνιαστικός της

Ερμιόνη Σαρρή
Ένας διάσημος γάμος μπαμ και κάτω: Δείτε πώς αντέδρασε ο πρώην αρραβωνιαστικός της

Τα λόγια είναι... περιττά

Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Και σε αυτή την περίπτωση επιβεβαιώνεται. Αυτή μόλις είχε βγει από έναν... αρραβώνα και αυτός χρόνια καψούρης μαζί της. Τα έφτιαξαν, ταίριαξαν και πριν από λίγες ημέρες η πρόταση έπεσε στο τραπέζι.


Sofia Vergara και Joe Manganiello αρραβωνιάστηκαν την ημέρα των Χριστουγέννων. Παραδοσιακός άντρας ο πρωταγωνιστής του «True Blood» ζήτησε το κορίτσι του σε γάμο μπροστά στην οικογένεια της και ύστερα την πήγε στη... Χαβάη. Εκεί τους πέτυχε ο φωτογραφικός φακός σε στιγμές απόλυτης ξεκούρασης και την ηθοποιό να μη βγάζει λεπτό από το χέρι της το μονόπετρο(ούτε καν στη θάλασσα). Και οι δυο τους είναι φουλ ερωτευμένοι και η χημεία τους πιάνει... κόκκινο. Μπορεί η ηθοποιός να μην το έχει παραδεχτεί ακόμη αλλά αυτή η λάμψη στο χέρι σίγουρα δε δηλώνει κάτι τέτοιο, ούτε και το σημείο που το φοράει είναι τυχαίο.

mesa


Τα ευχάριστα όμως νέα έφθασαν και στα αυτιά του πρώην αρραβωνιαστικού Nick Loeb(χώρισαν τον περασμένο Μάιο) και αυτός φυσικά μας εντυπωσίασε με το πόσο... κύριος είναι. Τα καλύτερα της ευχήθηκε, αφού όπως λέει είναι τόσο όμορφη και μαγευτική. Της αξίζει η ευτυχία που μόνο μία πραγματική αγάπη μπορεί να της φέρει. Μπράβο ανωτερότητα. Δεν είναι και λίγο να χωρίσεις λίγο πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας, να έχεις το μονόπετρο στο σπίτι και να παραδέχεσαι πως έχει βρει την πραγματική αγάπη... αλλού και μόλις 7 μήνες αργότερα.

Διαβάστε ακόμα:

Το πιο διάσημο, σέξι και αγαπημένο ζευγάρι.... παντρεύεται: Δείτε τους

Η Kim Kardashian είναι ράκος: Για ποιο λόγο περνάει τις χειρότερες γιορτές της;

Σύντροφος διάσημου μοντέλου κυκλοφορεί ξυπόλητος και αυτή... topless: Δείτε τους