Oρίστε; Αυτή η διάσημη επανασύνδεση είναι για γέλια! Δείτε γιατί

Γωγώ Φούντα
Oρίστε; Αυτή η διάσημη επανασύνδεση είναι για γέλια! Δείτε γιατί

Ένα πρώην ζεύγος που τα... έχει τα θεματάκια του

Όσοι είναι γύρω στα 30, κι εμείς δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν ζήσει εκείνη την απίστευτη εποχή, που κάθε μήνα τα συγκροτήματα ξεπετάγονταν σαν μανιτάρια! Και το αστείο της υπόθεσης ήταν, εκτός του ότι ήταν όλα ίδια, τα μέλη των αγορίστικων γκρουπ τα είχαν συνήθως με τα μέλη των κοριτσίστικων! Τρέχα γύρευε δηλαδή!

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ζευγάρια της εποχής λοιπόν, ήταν η Kerry Katona των Atomic Kitten και ο Brian McFadden των Westlife. Ήταν 2 νέα και διάσημα παιδιά, τα οποία ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν άρον άρον και μετά από 2 παιδιά χώρισαν. Από τότε βέβαια, η Kerry έχει γίνει η... απόλυτη μάνα της Βρετανίας, καθώς έχει πια φτάσει τα 5 παιδιά συνολικά, με τρεις διαφορετικούς άντρες, και κάτι μας λέει ότι θα συνεχίσει δυναμικά!

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι, ότι πρόσφατα άφησε να εννοηθεί ότι οι Atomic Kitten και οι Westlife μάλλον θα συνεργαστούν, κάνοντας πολλούς να θεωρήσουν, ότι ίσως πίσω από όλο αυτό, να υπάρχει μία επανασύνδεση του πρώην ζεύγους, 10(!) μόλις χρόνια μετά.

Το ακόμα πιο αστείο, είναι ότι ο Brian λίγα χρόνια πριν, είχε αποκαλέσει τα μέλη των Atomic Kitten, και γενικότερα των girl bands, μεσόκοπες νοικοκυρές που αντί να φροντίζουν τα παιδιά τους το παίζουν πιτσιρίκες, κάτι που βέβαια δε φαίνεται να έχει πειράξει ιδιαίτερα και την-όχι και πρώτο μυαλό-πρώην του.

Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, είναι ότι η Kerry παντρεύτηκε μόλις... το Σεπτέμβρη με τον τρίτο της σύζυγο, κάτι που ίσως βάλει φρένο στην επανασύνδεση, αλλά έχουμε αρκετή πίστη μέσα μας! Θα καταφέρει να χωρίσει και να ξαναπαντρευτεί τον Brian με τον οποίο θα κάνει ακόμη 3 παιδιά.

Διαβάστε ακόμη:

Johnny Depp-Amber Heard: Ποιος απειλεί να τινάξει τη σχέση τους στον αέρα;

Ένας διάσημος γάμος μπαμ και κάτω: Δείτε πώς αντέδρασε ο πρώην αρραβωνιαστικός της

Η γρουσουζιά σε όλο της το μεγαλείο: Διάσημη ηθοποιός πέρασε «μαύρα» Χριστούγεννα