Η νύφη του βρικόλακα

Η νύφη του βρικόλακα

Μπορεί όλος ο κόσμος να περιμένει τον βασιλικό γάμο του William και της Kate, υπάρχει όμως κι ένας άλλος γάμος που αναμένεται με μεγάλη αγωνία από ένα εξίσου τεράστιο κοινό. Αυτός του Edward και της Bella.

Μπορεί να είναι μόνο ένας φανταστικός γάμος, μιας και το ίδιο το ζευγάρι είναι αποκύημα της φαντασίας της Stephenie Meyer, πρόκειται όμως για ένα γεγονός που οι φανατικοί της σειράς ταινιών «Twilight» -και είναι πολλοί- περιμένουν με κομμένη την ανάσα.

Μιλάμε φυσικά για τον γάμο του βαμπίρ Edward (Robert Pattinson) με την θνητή, προς το παρόν τουλάχιστον, Bella (Kristen Stewart), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μετά από πολλά βάσανα, περιπέτειες και ταλαιπωρίες, στην 4η ταινία –η οποία θα βγει σε δύο μέρη- με τον τίτλο «The Twilight Saga: Breaking Dawn».

Και ενώ τόσο καιρό ασχολούμασταν με το νυφικό της Kate Middleton και όλο το μυστήριο γύρω από αυτό, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε λίγο και με το νυφικό της Bella. Προς το παρόν, λοιπόν, έχουν κυκλοφορήσει δύο σχέδια σε αποκλειστικότητα του Entertainment Weekly, τα οποία περιλαμβάνονται στο βιβλίο «The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide» που θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου και θα περιέχει μια τεράστια σειρά σχεδίων και εικονογραφήσεων και για τα τέσσερα μέρη του Twilight, δίνοντας έτσι νέο, φρέσκο, υλικό στους φανατικούς ανά τον κόσμο σχετικά με πληροφορίες και trivia της ζωής των πρωταγωνιστών.

Να σημειωθεί πως το σχέδιο με το πέπλο έχει γίνει από την Young Kim, η οποία είχε κάνει σχέδια και για την πρώτη εικονογραφημένη νουβέλα του Twilight, οπότε ίσως το νυφικό που θα δούμε τελικά στη μεγάλη οθόνη στις 18 Νοεμβρίου, όταν και θα κυκλοφορήσει το πρώτο μέρος του Breaking Dawn, να μοιάζει περισσότερο σε αυτό. Άντε, με το καλό τα παιδιά.