Η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα που «άναψε» φωτιές!

Η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα που «άναψε» φωτιές!

Τι θα γίνει με το «Πρωινό;»

"Δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει του χρόνου η εκπομπή", δήλωσε σήμερα μπροστά στις κάμερες ο Γιώργος Λιάγκας – και όχι τυχαία.

Οταν εκείνος και η Φαίη Σκορδά έφυγαν από το MEGA και μετακόμισαν στον ΑΝΤ1 συναντήθηκαν με τα στελέχη του καναλιού και συζήτησαν τις προοπτικές, αλλά και τη διάρκεια των συμβολαίων συνεργασίας. Η πληροφορία που βγήκε στην επιφάνεια ήταν ότι το τηλεοπτικό ζευγάρι υπέγραψε δύο χρόνια με το κανάλι του Αμαρουσίου.

liagkas skorda

Όμως, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ο Γιώργος και η Φαίη στην πραγματικότητα υπέγραψαν 2+1 χρόνια με προοπτική ανανέωσης μόνο, φυσικά, αν το επιθυμεί το ίδιο το κανάλι. Τώρα, λοιπόν, που η εκπομπή βαδίζει αισίως στο δεύτερό της χρόνο ο Γιώργος Λιάγκας θεώρησε σωστό να ρίξει το μπαλάκι στη διοίκηση και να τους υπενθυμίσει ότι σιγά σιγά θα πρέπει κάτι να... γίνει.

Ουσιαστικά περιμένει τον Γιάννη Λάτσιο να καλέσει εκείνον και τη Φαίη να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου τους για έναν ακόμη χρόνο, όπως είχε οριστεί εξ' αρχής. Είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός: "Κάλλιο γαιδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε"!