Μαντέψτε γιατί η Beyoncé είναι τόσο απαραίτητη στη ζωή της Gwyneth Paltrow

Ερμιόνη Σαρρή
Μαντέψτε γιατί η Beyoncé είναι τόσο απαραίτητη στη ζωή της Gwyneth Paltrow

Δεν πάει το μυαλό σας

Η διάθεση είναι το παν για τη γυμναστική. Αν δεν έχεις διάθεση, όσες φορές και αν πεις πως θα «λιώσεις» στο διάδρομο της γυμναστικής, το πιο πιθανό είναι ότι το απόγευμα θα σε βρει στον καναπέ σου. Το μυστικό αυτό, λοιπόν, το ξέρουν οι γυμναστές και για αυτό φροντίζουν να ανέβαζουν τα ψυχικά μας decibel στα ύψη.

Και αφού μιλάμε για γυμναστική και μουσική, η personal trainer των σταρς, Tracy Anderson μας αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της Gwyneth Paltrow για αυτό το τέλειο κορμί. Και αν μέχρι τώρα δε συμπαθούσατε τα τραγούδια της Beyoncé(κάνατε τέτοιο πράγμα;), ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Η ηθοποιός δεν ξεκινάει ούτε καν το ζέσταμα, αν το cd της Bey δεν είναι έτοιμο.

rs 634x1024-130918125105-634.Tracy-Anderson-Gwyneth-Paltrow.ms.091713 59f08

Όσα τραγούδια και αν έχει προσπαθήσει η Tracy να της μάθει, αυτή αρνείται πεισματικά. Χωρίς Bey προπόνηση δε γίνεται. Αφού μάλιστα οι προπονήσεις της Παρασκευής είναι ειδικά αφιερωμένες στην τραγουδίστρια, έτσι μιας και ημέρα χαρακτηρίζεται κάπως δύσκολη.

rs 634x1024-150115190415-634.Beyonce-Gwyneth-Paltrow.ms.011515 9c5f9

Μήπως να φτιάχνατε και εσείς μία playlist με τα αγαπημένα σας τραγούδια και να φορούσατε και τα αθλητικά σας; Βλέπετε η Gwyneth τι έχει καταφέρει. Εμείς πάντως θα το προγραμματίσουμε για αυτό το σ/κ.

Διαβάστε ακόμα:

Και είναι ακόμη...Μάρτιος: Μήπως η σταρ το παραέκανε λίγο με το μαύρισμα

Η «χοντρή» star,οι χειρότεροι γονείς του κόσμου & η κίνηση της Μενεγάκη που δεν περιμέναμε

Ο άνθρωπος «κλειδί» για την εγκυμοσύνη της Cameron Diaz μιλάει και μάλιστα με αποδείξεις