Επιτέλους: Η σκληρή προσπάθεια απέδωσε και η star απέκτησε το κορμί των ονείρων της

Γωγώ Φούντα
Επιτέλους: Η σκληρή προσπάθεια απέδωσε και η star απέκτησε το κορμί των ονείρων της

Δεν έκρυψε ποτέ την μάχη της με τα περιττά κιλά

Δεν έχουμε καλύτερο, από το να παρακολουθούμε στενά τις προσπάθειες των stars να χάσουν κιλά! Όχι γιατί είμαστε κακοί και χαιρόμαστε με τον «αγώνα» τους, αλλά γιατί πολύ απλά μας δίνουν κουράγιο και μας διδάσκουν πως όλα γίνονται αν το πάρεις απόφαση και το κάνεις σωστά.

Μία λοιπόν από τις διάσημες κυρίες που δεν έχει διστάσει να μοιραστεί την προσπάθειά της με το κοινό, ειδικά από τη στιγμή που γέννησε 2 χρόνια πριν, είναι η Hilary Duff, η οποία τον τελευταίο καιρό απασχολεί τα Μέσα με το διαζύγιό της, αλλά και την πρόσφατη διαδικτυακή της διαφωνία με τον πρώην της, Aaron Carter.

26AFB52D00000578-0-image-a-147 1426474974264 9e4a9

Η 27χρονη star λοιπόν, δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός ότι τα κιλά της είναι όντως θέμα για εκείνη, και ότι χρειάζεται αρκετή προσπάθεια και εγκράτεια προκειμένου να παραμείνει λεπτή. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει να βγαίνει από το γυμναστήριο με αθλητική περιβολή.

Ήρθε λοιπόν η ώρα, η προσπάθειά της να επιβραβευτεί, μιας και πλέον έχει αποκτήσει το κορμί των ονείρων της. Η Hilary λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία με μαγιό, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η σκληρή δουλειά που έριξε όλο το χειμώνα, μιας και η σιλουέτα δείχνει λεπτή, υγιής και γραμμωμένη!

26A6F90800000578-0-image-a-45 1426376723470 190e1

Η ίδια φυσικά, δεν μπόρεσε να μη γιορτάσει το γεγονός της επανάκτησης της σιλουέτας της, μιας και όλοι γνώριζαν ότι ήταν κάτι που το ήθελε πολύ. Μπράβο λοιπόν!

Διαβάστε ακόμη:

50 αποχρώσεις του Γκρι: Ο Jamie Dornan ξεσπά και βάζει επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους

Δεν θα το πιστεύετε πόσο μεγάλωσε η Harper Beckham! Δείτε την για ψώνια μαζί με τον μπαμπά

Χαμός: Superstar πιάστηκε επ' αυτοφώρω να κάνει χρήση κοκαΐνης! Δείτε τα ντοκουμέντα